På Benito Villamarin Stadium spelas ett intressant möte i den andra omgången av den spanska La Liga när Real Betis gästas av stormakten Atletico Madrid. Två lag som vann sina respektive premiärer. Betis hade marginalerna med sig medan Atletico dominerade sitt hemmamöte totalt och vann rättvis. Då Atletico är ett Champions League lag och numret större får de mitt speltips och ett fortsatt förtroende.

Nej, någon rättvis seger är det knappast tal om, när det kommer till Real Betis besök på Estadio De La Ceramica. Det var Villarreal som ägde matchen, på alla sätt och vis. Dock var det Ayoze Perez som gav Manuel Pellegrini och hans Betis ledningen efter 20 minuters spel. Villarreal kvitterade efter en timme, genom Jorge Cuenca. Brassen Willian Jose fick det sista ordet, då han hoppade in från bänken. På övertid nätade han segermålet.

Betis har förstärkt truppen med nya namn, men också tappat nyckelspelare i form av Sergio Canales och Edgar Gonzalez. Under tiden har Atletico Madrid värvat Javi Galan, Santiago Mourino, Caglar Soyuncu och Cesar Azpilicueta.

Hemma mot Granada var en seger väntad. Alvaro Morata nätade strax innan pausvilan. Dock kom gästerna tillbaka och kvitterade. Bara några minuter senare gav Memphis Depay laget ledningen innan Marcos Llorrente fastställde slutresultatet till 3 - 1 på stopptid. Atletico Madrid var i högform även förra året och slutade tabellen bara en poäng efter stadsrivalen Real Madrid. Bortaspelet var grymt med 10 segrar på 19 bortakamper.

Ny seger för Atletico?

Mot just Betis har Atletico haft det förvånansvärt enkelt. Sju av de åtta senaste ligamatcher har Atletico gått segrandes ur duellen. En inbördes statistik som är svår att bortse från. Då bortaspelet håller en hög nivå är sannolikheten stor att det blir en ny trepoängare.

Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Atletico Madrid besegrar Real Betis. Till lite mer än dubbla pengar i odds.

Speltips Betis - Atletico Madrid:
2. Odds 2.05 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip