SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio Benito Villamarín tar formlösa Real Betis emot nykomlingar Elche, som har fått en bra start på säsongen, i den spanska La Liga. Marknaden har Betis som favoriter till seger, till cirka 1.50 i odds. Jag anser att det är en björnfälla, men tanke på det spelet Betis har visat upp i sina fem senaste matcher, där de har förlorat fyra utav dem. För gästernas del har det blivit tio poäng efter fem spelade matcher, där de har försvarat sig ypperligt - vilket får mig att tro på att detta blir ett målsnålt möte.

Betis fortsätter att vara något av en berg-och-dal bana. De började säsongen perfekt genom att vinna två matcher utan insläppt mål. Men i de kommande fem matcherna har spelet inte stämt alls. Framförallt har det saknats kreativitet när Betis väl har erövrat bollen. Förlusterna har kommit mot Real Madrid, Getafe, Real Sociedad och Atletico Madrid senast. Förvisso är det inga dåliga lag som Betis har förlorat. Sättet som de har förlorat matcherna på dock är under all kritik. Däremellan blev det en 2 - 0 seger över Valencia - som själva har problem på alla sätt. Starkt av Betis ändå att hålla nollan och visa prov på bra försvarspel.

Nykomlingar Elche gör allt rätt i att bygga sitt lag bakifrån och se till att nästan aldrig bjuda sina motståndare på något. Så har det också varit inledningsvis, där laget endast har släppt in fyra mål på de fem inledande matcher. Tre av dessa mål har kommit mot det formstarkaste laget i ligan, nämligen tabellettan Real Sociedad, i första omgången, dessutom. Därefter har Elche spelat fyra matcher och endast släppt in ett mål i den senaste 2 - 1 vinsten hemma mot Valencia. Anmärkningsvärt är att Elche totalt hade två skott på mål och noll skott utanför i denna segermatch - vilket säger mycket om Valencia, men också om Elches anfallsspel.

Det är inga nya skador in något av lägren. Ytterbacken Martin Montoya i Betis är avstängd, men han är bara en ersättare för Emerson Aparecido, som är tillbaka i startelvan. Betis är betydligt starkare i försvarsspelet på hemmaplan, vanligtvis, och borde inte läcka in mål i denna match när de möter Elche som inte är så vassa i sin offensiv. Däremot är Elche riktigt skickliga på att försvara sig, så jag kan inte se att vi bjuds på någon målfest här. Som mest tror jag på två mål i matchen men inte fler än så.

Speltips Betis - Elche:
Under 2,5 mål - odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Betis:
Claudio Bravo, Alex Moreno, Marc Bartra, Aissa Mandi, Emerson, Guido Rodriguez, Cristian Tello, Sergio Canales, Nabil Fekir, Joaquín & Antonio Sanabria.

Bekräftad startelva - Elche:
Edgar Badia, Antonio Barragan, Gonzalo Verdu, Josema, Juan Sánchez Miño, José Ferrández, Ivan Marcone, Raul Guti, Fidel Chaves, Lucas Boyé & Pere Milla.
---

This is the stats tab
This is the post tip