bet365 livestreamar matchen.

På Benito Villamarin Stadium har vi ett spännande möte då Betis tar emot Getafe. Båda lagen har inlett La Liga sådär efter tre omgångar. Marknaden har hemmalaget som en favorit till en bit över dubbla pengar. Med tanke på hur ostabila Betis har varit finner jag inget värde i en rak hemmaseger. Marknaden tror också på en målsnål tillställning, men då Betis är så ostabila bakåt och båda lagen har starka offensiva krafter är jag övertygad om att det blir ett tidigt mål i mötet, i alla fall innan minut 34.

Betis inledde säsongen med två förluster. Den första kom hemma med 1 - 2 mot Valladolid som sedan följdes upp av 2 - 5 förlusten borta mot Barcelona. I den senaste matchen blev det dock vinst hemma med 2 - 1 mot Leganes. Som alltid står Betis för en offensiv fotboll och det har de gjort även under den nya tränaren Rubis närvaro. Försvaret dock har varit under all kritik, samt att mittfältarna har haft svårigheter att vinna viktiga dueller på mittplan - något Getafe också kommer att utnyttja.

Getafe lyckades behålla sina tre anfallare, som förra säsongen gjorde en hel del mål. Det är Jorge Molina och Jaime Mata som är ordinarie på topp, men inhopparen Angel Rodriguez har verkligen avancerat och tagit chansen, när han väl har fått den i ligan och cupen. Så Getafe är fortfarande ett av få lagen i Spanien som har tre anfallare, som ständigt gör mål. Endast borta mot Atletico Madrid har Getafe denna säsong misslyckats med att göra mål. Hemma mot Bilbao och Alaves har det blivit ett mål vardera. Mot Betis, som redan har stora problem i försvaret, blir det ännu lättare för Getafe att göra mål.

Försvaret, som har varit urstarkt hos Getafe, är inte det längre. I samtliga tre ligamatcher hittills har Getafe släppt in mål. Att de har släppt in mål borta mot Atletico Madrid är en sak, men att göra det hemma mot Bilbao och Alaves är en annan. Det försvarsspelet som de har visat upp är inte bra nog, speciellt i jämförelse med förra säsongen, samt att Betis har sylvassa spelare i offensiven, så det blir svårt för Getafe att hållan undan.

När lagen möttes senast i ligan, i mars månad 2018 på Benito Villamarin Stadium, rivstartade båda lagen matchen och det är jag övertygad om blir fallet även här. Då gjorde mittbacken Leonardo Cabrera mål för Getafe efter 20 spelade minuter. Chansen är stor att det blir ett tidigt mål även i detta möte. När linan för första målet ligger på minut 34:00 finner jag ett värde i linan och lägger ett spel på ett mål före 34:00 till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Antonio Barragan, Aissa Mandi, Sidnei, Alfonso Pedraza, William Carvalho, Wilfrid Kaptoum, Sergio Canales, Nabil Fekir, Joaquin & Borja Iglesias.

Bekräftad startelva Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Leandro Cabrera, Allan Nyom, Marc Cucurella, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, Jorge Molina & Jaime Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip