På Benito Villamarin Stadium i Sevilla tar Real Betis emot Getafe, i den spanska La Liga. I och med stora framgångar förra säsongen är Betis ett Europa League lag. Där har det också blivit en seger i premiären mot skotska Celtic med 4 - 3. I ligaspelet ligger Betis på en åttonde plats i tabellen, med en helt okej start på säsongen. För gästerna Getafe är läget allt annat än okej, i och med att laget ännu inte har någon poäng efter sex omgångar. Att plocka poäng borta mot Betis blir nog alldeles för tufft.

Hittills har Betis bara förlorat mot stormakten Real Madrid - som är tabellettan i La Liga. Annars har det blivit delad pott mot Cadiz, Espanyol och Mallorca, samt segrar över Granada och Osasuna. De har en framgångsrik tränare i Manuel Pellegrini, samt anfallare som Juanmi, Nabil Fekir, Sergio Canales och Willian Jose, som har nätat för laget. Målformen är på topp med nio mål på de tre senaste matcher, i alla tävlingar. Dessutom är Betis rejält hemmastarka och svåra att ta poäng från i Sevilla.

Så Getafe har redan där en stor utmaning. Inte blir det lättare då formen är helt iskall. Spelschemat har inte varit det lättaste. Dock är det ohållbart att inte ta en enda pinne mot Valencia, Sevilla, Barcelona, Elche, Rayo Vallecano och Atletico Madrid. Getafe var nära att ta en poäng mot de regerande mästarna Atletico Madrid. I och med att Carles Alena blev utvisad vände matchen helt. Två mål av Luis Suarez, varav det sista på övertid, pajade festen och Getafe spelarna klev av planen med skam i blicken. Igen.

I Betis är German Pezzella tillbaka efter avstängning. Dock är det fortsatt skador på Marc Bartra, Victor Ruiz, Youssouf Sabaly och Diego Lainez. Förutom en avstängd Carles Alena får Getafe klara sig utan Jakub Jankto, Vitolo, Mauro Arambarri, Sabit Abdulai, Sandro Ramirez och Erick Cabaco - som är i sjukstugan. Getafe hade behövt samtliga spelare tillgänglig, samt i form, plus lite till, för att ha en chans till poäng. Detta ser onekligen tufft ut. Därmed blir det ett spel på en rak Betis seger i matchen.

Speltips Betis - Getafe:
1. Odds 1.80 hos Hajper & Snabbare .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Claudio Bravo, Hector Bellerin, German Pezzella, Edgar Gonzalez, Juan Miranda, Guido Rodriguez, William Carvalho, Juanmi, Sergio Canales, Nabil Fekir & Willian Jose.

Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Juan Iglesias, Nemanja Maksimovic, Florentino Luis, David Timor, Mathias Olivera, Jose Macias & Enes Ünal.
---

This is the stats tab
This is the post tip