bet365 livestreamar matchen.

På Benito Villamarin spelas ett spännande bottenmöte mellan de enda två lagen i den spanska La Liga som inte har lyckats plocka några poäng, efter två spelade omgångar. Betis tar emot Leganes, där marknaden anser att hemmalaget ska vinna mötet varannan gång. Oddset har gått upp på Betis sedan 2 - 5 förlusten borta mot Barcelona. Marknaden anser även att detta borde bli ett målsnål möte - något jag är starkt oenig om då jag ser god potential i att båda laget gör åtminstone ett varsitt mål.

När det gäller hemmalaget Betis, som inför säsongen har bytt tränare till Rubi (som tidigare tränade Espanyol), så har de både gjort mål och släppt in mål i sina båda två inledande matcher. Säsongens inledning har varit bedrövlig och det började direkt efter 8 minuter i öppningsmatchen mot Real Valladolid, då Betis målvakt Joel Robles drog på sig ett direkt rött kort. Betis fick därmed spela med en man mindre hela matchen, där de släppte in två mål och lyckades göra ett mål, signerad Loren Moron.

Just Loren Moron gjorde också ett mål mot Barcelona i 2 - 5 förlusten, där Nabil Fekir gjorde matchens första mål. Betis har gott om sylvassa offensiva alternativ med Cristian Tello, Sergio Canales, Nabil Fekir, Loren Moron, Joaquin och Juanmi, så jag tvivlar inte en sekund på att Betis kommer fortsätta göra mål i ligan. Det skadar inte heller att de får spela hemma, med ett stort stöd i ryggen. Dock är jag lycka övertygad om att de kommer att fortsätta släppa in mål, precis som de har gjort i inledningen.

För när det väl rasade för Betis senast mot Barcelona så gjorde det ordentligt. Barcelona hann få dit ett kvitteringsmål innan halvtidspausen. I den andra halvleken var det över en kvart då Betis inte vann en enda bollduell. På den kvarten gjorde Barcelona fyra mål. Betis spelarna såg inte direkt frustrerade ut utan gick runt och brydde sig inte så himla mycket. Engagemanget hos Betis spelarna går verkligen att kritisera och någonting står inte helt rätt till i laget, i skrivandets stund.

Motståndarna Leganes har två stycken 0 - 1 förlust i inledningen, men de har också mött två lag som är grymma i defensiven. Förlusterna har kommit mot nykomlingar Osasuna, som släppte in minst mål i andra divisionen förra säsongen och fortsätter att vara starka bakåt, samt mot laget som släpper in minst mål i La Liga, nämligen Atletico Madrid. Leganes har bra offensiva spelare. Mot Betis, som har släppt in 7 mål på två matcher, är jag övertygad om att det första målet kommer.

I och med detta ska det inte erbjudas en bra bit över dubbla pengar på att båda lagen ska näta. Chansen till utfallet är över 50 %, i mitt tycke, och då finner jag ett stort värde i oddset 2.20 på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Betis:
Joel Robles, Emerson, Aissa Mandi, Sidnei, Alfonso Pedraza, William Carvalho, Andres Guardado, Sergio Canales, Nabil Fekir, Joaquin & Loren Moron.

Bekräftad startelva Leganes:
Ivan Cuellar, Dimitrios Siovas, Kenneth Omeruo, Unai Bustinza, Jonathan Silva, Ruben Perez, Roque Mesa, Marc Navarro, Oscar, Martin Braithwaite & Youssef En-Nesyri.
---

This is the stats tab
This is the post tip