bet365 streamar alla La Liga matcher.

Måndagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Benito Villamarín där Real Betis tar emot Osasuna. Betis har gjort en bra första halva av säsongen och ligger på en åttonde plats i tabellen, inför omgången. Osasuna, som gjorde en bra förra säsong, har inte alls lyckats hittills och ligger bara en poäng ovanför säker mark. Båda lagen har spelat den spanska cupen i veckan, där Betis har slagit ut Real Sociedad medan Osasuna slogs ut av Almeria. Betis är favoriter till att vinna matchen.

Under de fyra senaste matcherna har Betis stått för strålande spel, där det har blivit två vinster och två oavgjorda resultat. Formkurvan började peka uppåt när de hämtade ett underläge mot Sevilla i derbymatchen och därefter tog två raka segrar mot Huesca och Celta Vigo. Senast blev det 2 - 2 borta mot Real Sociedad, där Betis hämtade upp ett 0 - 2 underläge. I veckan mötte Betis återigen Real Sociedad, i en match som slutade 1 - 1, där Betis vann under förlängningen med slutsiffrorna 3 - 1.

Osasuna har hamnat i en knepig situation där de har kniven mot strupen. Bristen på trepoängare har resulterat i att laget slåss för sin överlevnad. Senast i ligan blev det äntligen en seger, hemma mot Granada, där konsekvenserna blev hårda i och med utvisningen på Facundo Roncaglia. Osasuna är ett skadeskjutet lag med en lång lista på spelare som är frånvarande. I sjukstugan finner vi Lucas Torró, Jony, Ante Budimir, Aridane Hernández, Darko Brasanac, Adrian och Ruben Martinez.

Även Betis har ett par skador och några få spelare tveksamma till start, men dessa har ersatts utmärkt på sistone, samt att laget har en stor bredd i truppen. Betis var det bättre laget när lagen möttes för två månader sedan på Estadio El Sadar, där Betis vann med siffrorna 2 - 0. Då Betis verkligen har spelat ihop sig som ett lag, där de har kommit igång ordentligt med målskyttet dessutom, är jag övertygad om att de tar en ny trepoängare mot Osasuna och lägger därmed ett spel på en rak etta i matchen.

Speltips Betis - Osasuna:
1 - odds 1.92 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Betis:
Joel Robles, Juan Miranda, Víctor Ruiz, Aissa Mandi, Emerson Aparecido, Sergio Canales, Guido Rodriguez, Cristian Tello, Nabil Fekir, Diego Laínez & Loren Moron.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Osasuna:
Sergio Herrera, Nacho Vidal, David García, Unai Garcia, Manu Sanchez, Lucas Torró, Oier, Iñigo Pérez, Enrique Barja, Jonathan Calleri & Rubén García.
---

This is the stats tab
This is the post tip