SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Real Madrid är på jakt efter sin första La Liga seger under denna säsong när reser till Benito Villamarín i Sevilla för att ta emot Real Betis. Efter en bedrövlig avslutning på förra säsongen, med tre raka förluster och en 15:e plats i tabellen har Betis gjort en imponerande start på denna säsong med två raka segrar. För Real Madrids del blev det mållöst i debuten, trots en massa chanser att få med sig samtliga poäng. Det borde Real Madrid dock klara av att göra nu i stället då motståndet är något sämre.

Ingenting ska tas ifrån Betis som har fått en bra start med segrar över Alaves med 1 - 0 och Valladolid med 2 - 0. Dock ska det ändå nämnas att segrarna har kommit mot lag som avslutade förra säsongen på den nedre halvan av tabellen. Formen hos dessa två lag har varit bedrövlig ett bra tag. Starkt ändå av Betis att ta vara på chansen och vinna båda möten. Manuel Pellegrini har gjort ett bra jobb som nya tränaren. Betis kommer återigen att få klara sig utan skadade Dani Martin, Victor Camarasa, Francis Guerrero samt Andres Guardado.

Mästarna Real Madrid har mycket positivt att ta med sig vidare från det tuffa mållösa mötet mot Real Sociedad. Försvaret håller fortfarande en världsklass och det är en hög nivå på kreativiteten i laget. Det enda som fattades var målen och de kommer att komma, så klart. De avslutade förra säsongen med att vinna nio av sina tio sista ligamatcher och hamnade fem poäng före ärkerivalen Barcelona. När det gäller skador i laget så är Mariano Diaz, Eder Militao, Isco och Lucas Vazquez borta medan Eden Hazard och Marco Asensio har båda gjort framsteg i återhämtningen och tränat med laget.

Trots att Betis har gjort en imponerande start, mot sämre La Liga lag, finner jag en liten sannolikhet att de kommer klara av att ta poäng när mästarna gästar dem. Betis har en bra statistik mot Real Madrid, där de tog poäng i båda möten förra säsongen. Dock så ser Real Madrid väldigt starka ut och måste plocka en trepoängare för att inte tappa mark tidigt. Som många gånger förr lutar det mot att bli en tuff match där Real Madrid i slutändan går segrandes ur dueller. Därmed spel på en rak Real Madrid seger.

Speltips Betis - Real Madrid:
2 - odds 1.80 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Emerson, Aissa Mandi, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Nabil Fekir, Joaquin, Sergio Canales & Antonio Sanabria.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Federico Valverde, Martin Ødegaard, Luka Jovic & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip