SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Estadio Benito Villamarín har vi ett toppmöte i den spanska La Liga tabellen där tvåan Real Betis tar emot Real Sociedad. Marknaden anser att detta är ett helt öppet möte mellan två starka och lite ojämna lag, som har inlett ligan på ett grymt sätt. Betis blandar segrar med förluster medan Real Sociedad är svåra att bryta ner och göra mål på. På hemmaplan dock är Betis oftast svårslagna och hittar alltid en högre växel - något jag räknar med att de gör även i denna match då formen är bra.

Betis såg riktigt stabila ut i inledningen av La Liga där de vann mot Alaves borta och Valladolid hemma utan att släppa in något mål. Det var imponerande. Sedan kom två raka förluster mot Real Madrid, där Betis hade en 2 - 1 ledning men tappade den till 2 - 3, efter en utvisning och en straff. Därefter blev det en platt match mot Getafe borta som slutade 0 - 3. I vanlig ordning reste sig Betis direkt i nästa match, som var ett tufft bortamöte mot Valencia. Betis var det bättre laget och vann mycket rättvist med 2 - 0.

Real Sociedad har klarat sig okej utan Martin Ødegaard, som har återvänt till Real Madrid. Efter en seg inledning med oavgjorda resultat mot Valladolid och Real Madrid tog Real Sociedad en stark seger med 3 - 0 över Eibar. I nästa match var Real Sociedad stora favoriter att slå Valencia men lyckades inte med något utan förlorade med 0 - 1. Senast gjorde Real Sociedad en stabil insats när de slog Getafe med hela 3 - 0 på hemmaplan. Även Real Sociedad har blandat och gett inledningsvis.

I mitt tycke ska Betis vara favoriter, eftersom de är ett hemmastarkt lag som har hittat en fin form innan landslagsuppehållet. Betis har skador på Dani Martín och Francis Guerrero, samt en långtidsskada på Víctor Camarasa. Samtliga tre är lätta att ersätta. För Real Sociedad är skadelistan betydligt större med namn som Martín Merquelanz, Asier Illarramendi och Luca Sangalli borta och spelare som Aritz Arambarri Murua, Joseba Zaldúa, Adnan Januzaj och Igor Zubeldia tveksamma till start.

Därmed lägger jag ett spel på att Betis vinner matchen på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Spelet rättas som en förlust vid en Real Sociedad seger och som vinst vid en Betis seger i matchen.

Speltips Betis - Real Sociedad:
1 asian hcp 0 (insatsen tillbaka vid kryss) - odds 1.86 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Betis:
Claudio Bravo, Aitor Ruibal, Sidnei, Marc Bartra, Alex Moreno, Sergio Canales, Guido Rodriguez, Cristian Tello, Nabil Fekir, Joaquin & Borja Iglesias.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Nacho Monreal, Robin Le Normand, Aritz Elustondo, Andoni Gorosabel, Ander Guevara, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, David Silva, Cristian Portu & Willian José.
---

This is the stats tab
This is the post tip