På Estadio Benito Villamarin spelas ett returmöte i den spanska cupen, där lagen från den högsta divisionen är inne i sin första omgång. Real Betis tar emot Racing Santander, som spelar i Segunda Division B, som är Spaniens tredje högsta division i fotboll. Det första mötet slutade 1-0 till Betis så det räcker med att matchen slutar mållöst för att Betis ska gå vidare till nästa omgång. Betis är klara favoriter till seger, till cirka 1,35 i odds hos bettingbolagen och bör vinna detta möte.

Däremot är det inget som talar för att vi ska få se något målkalas, enligt mig. Quique Setien, tränaren hos Betis, vill bara få denna match överstökad. På söndag kväll väntar en viktig match, hemma mot Rayo Vallecano (som ligger nästsist i La Liga) som Betis bara måste vinna för att kunna fortsätta kämpa om en Europa League plats - som är det stora målet denna säsong. Precis som alla andra lag i ligan har Betis haft ett tufft schema, med massvis av matcher på den senaste tiden.

La Liga: 2/12, 2018
Betis 1 - 0 Sociedad

Europa League grupp F: 29/11, 2018
Betis 1 - 0 Olympiakos

La Liga: 25/11, 2018
Villarreal 2 - 1 Betis

Det är starkt av Betis att vinna sina senaste två matcher, utan att släppa in något mål. Av någon oförklaring anledning har oddest på att båda lag ska göra mål i matchen gått ner. Jag ser inte varför Santander ska ha goda chanser att göra mål på Betis, dels när de misslyckades så grovt hemma och dels när Betis har klarat av att hålla nollan i många matcher denna säsong mot betydligt bättre motståndare. Betis försvarar sig väl och är ett av Spaniens svåraste lagen att göra mål på.

Även om Santander leder sin grupp, i den tredje divisionen, samt kommer till detta möte med en 3-1 vinst borta mot Amorebieta, så är detta en helt annan uppgift. Med tanke på hur pass chansfattigt det såg ut senast lagen möttes så blir det oerhört svårt för Santander att göra mål, samt att Betis ska göra två till tre mål själva, när det egentligen vill bara spela av matchen och fokusera på ligan igen. Det lär roteras en del spelare också hos Betis så de bästa anfallarna kommer att vilas.

Att det erbjuds dubbla pengar på att Betis återigen spelar en målsnål match finner jag ett värde i, speciellt när de har allting i egna händer och kan spela på resultat. Därmed läggs ett spel på under 2,5 mål i matchen till oddset 2,00 hos Goliath , OHMbet eller bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip