Det ständiga mittenlaget Athletic Bilbao gästas av de regerande mästarna Atletico Madrid i den spanska La Liga. Det är mycket som står på spel. Medan Bilbao fortfarande har en liten chans till att spela ute i Europa behöver Atletico Madrid försvara sin fjärde plats i tabellen. Marknaden erbjuder jämna odds på matchen. Dock är det ändå Atletico Madrid som bör bära på favoritskapet.

Tränaren Marcelino har gjort ett godkänt resultat med Bilbao, som parkerar på en åttonde plats i tabellen. Det är fyra poäng upp till Europa League mästarna Villarreal, som har en Europa Conference League kvalbiljett. Hoppet lever. Formen är också bra, med en 3 - 2 seger över Cadiz, där Raul Garcia, Iker Muniain och Mikel Vesga hamnade i målprotokollet. Skador finns på Alex Petxa, Oihan Sancet, Asier Villalibre och Inigo Lekue. Samt att Mikel Vesga är avstängd, efter ett rött kort senast mot Cadiz.

Tränare Diego Simeone fortsätter att imponera och leverera med Atletico Madrid. Efter förlusten mot Manchester City i den finaste turneringen har laget fått fokusera på ligaspelet. Uppgiften är att säkra en topp 4 placering, så att det blir Champions League spel även nästa säsong. Under sig har de Real Betis, med fyra poäng färre. Dock är det också bara två poäng upp till stormakten FC Barcelona - som är tvåan i tabellen. Det finns skador i form av Joao Felix, Thomas Lemar, Hector Herrera och Jose Gimenez. Samt att Stefan Savic är avstängd i försvaret och ett stort avbräck. Ändå är bredden stor nog för att utmana om alla poäng.

I mitt tycke är Atletico Madrid numret större. Då Bilbao är kryssexperter är det värt att inkludera en livlina vid oavgjort resultat. Därmed finns det ett stort odds värde i att lägga ett spel på en Atletico Madrid seger på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en seger till Bilbao och vinst vid en seger till Atletico Madrid.

Speltips Bilbao - Atletico Madrid:
2 asian 0 (samma som Atletico Madrid draw no bet) - odds 1.81 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Bilbao:
Unai Simon, Yuri Berchiche, Dani Vivian, Inigo Martinez, Mikel Balenziaga, Nicholas Williams, Dani Garcia, Unai Vencedor, Iker Muniain, Inaki Williams & Raul Garcia.

Preliminär startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Felipe, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, Koke, Yannick Carrasco, Angel Correa & Antoine Griezmann.
---

TV: Rolig rad på Europatipset - Melkers bästa tips!




This is the stats tab
This is the post tip