BK Häcken tar emot Falkenberg på lördagen.
Mitt speltips blir specialaren: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen.
2.06 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Jumbon Falkenberg har 16 inspelade poäng. Fem poäng upp till säker mark med 24 poäng kvar att spela om. Om de behåller nuvarande poängsnitt landar de på 21-22 poäng. Goda råd börjar bli väldigt dyra för Hasse Eklunds gäng. De måste börja ta trepoängare. Tycker det är tydligt att de inte gett upp. Är med i de flesta matcherna, men saknar tyvärr klasspelare och släpper in för billiga mål.

Men mål gör dem. Nästan alltid. I 12 av de senaste 14 allsvenska matcherna har de nätat. Ger liksom aldrig upp i matcherna och kan ofta kriga in en reducering (som borta mot Malmö och Sirius) även fast det känns kört att få med sig poäng. Släppt in flest mål i serien och har bara två hållna nollor på hela säsongen. Så jag blir klart förvånad om Häcken nollas här.

Hemmalaget Häcken har dessutom ett defensivt avbräck i mittbacken och lagkaptenen Rasmus Lindgren (avstängd).

Jag trodde Häcken skulle kunna nypa en poäng i Malmö förra helgen. Vek ner sig fullständigt och blev totalt överkörda. Den pyttelilla guldchans som fanns försvann och de får nu rikta in sig på att säkra Europaplats. Har fortfarande en del att spela om därmed. Ska vara rättmätiga favoriter på hemmaplan, där man gjort mål i 8/10 matcher i år.

Den stora frågan för det här spelet är väl om Falkenberg nätar. Det tycker jag de ska ha bra chans att göra. Till odds från 2.0 och uppåt tycker jag det här är ett klart bra spell. Ser framför mig slutresultat som 3-1, 2-1, 3-2.

This is the stats tab
This is the post tip