På hemmaarenan åt Universitario de Deportes, Estadio Monumental "U", spelas en vänskapsmatch mellan Bolivia och Peru. Två sydamerikanska nationer som inte kommer att delta i VM i Qatar. Peru kommer till mötet efter att ha segrat över Paraguay i veckan, på samma arena. Bolivia, som har haft en mindre bra form länge, har inte spelat sedan förlusten mot Senegal i september månad. Båda nationer har fina krafter i den sista tredjedelen, vilket bäddar för ett intressant möte och en viss målgaranti. 



Det blev en knapp förlust för Peru, som förlorade sin biljett till VM genom att torska på straffar mot Australien i playoffen. Ricardo Gareca valde att sluta som förbundskapten och Juan Reynoso klev in i stället. Sedan dess har det blivit en förlust mot Mexiko men också segrar över El Salvador med 4 - 1 och sist över Paraguay med 1 - 0. Toppanfallaren Alex Valera nätade då. Mot El Salvador hamnade Gianluca Lapadula, Bryan Reyna och Christian Cueva i målprotokollet.

Även Bolivia har bytt förbundskapten under sommaren, efter att ha slutat nia i VM-kval gruppen med tio nationer. Gustavo Costas har fått ta över, men inlett med en förlust mot Senegal - där Sadio Mane och Boulaye Dia nätade. Försvaret är alltjämt sårbart. Ett stort avbräck är också målvakten Carlos Lampe. Däremot finns det anfallskraft med Marcelo Moreno på topp, som har nätat 10 mål på 16 VM-kval landskamper. Samt anfallskollegan Rodrigo Ramallo, som har 7 mål på kontot för Club Always Ready i hemlandet.

Då båda nationer har anfallsvapen i massor och spelar en offensiv och trevlig fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Bolivia - Peru:
Båda lag gör mål. Odds 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Bolivia:
Jairo Cuellar, Jairo Quinteros, Adrian Jusino, Luis Haquin, Jose Sagredo, Ramiro Vaca, Moises Villarroel, Leonel Justiniano, Ramiro Vaca, Marcelo Moreno & Rodrigo Ramallo.

Preliminär startelva - Peru:
Pedro Gallese, Miguel Araujo, Alexander Callens, Luis Abram, Marcos Lopez, Wilder Cartagena, Pedro Aquino, Jose Rivera, Christian Cueva, Bryan Reyna & Alex Valera.
---
This is the stats tab
This is the post tip