På Stadio Renato Dall'Ara spelas måndagsmatchen i den italienska Serie A där Bologna tar emot Parma. Marknaden har Bologna som favoriter till cirka dubbla pengar, medan jag är inne på att det blir en jämn match. Det blev en 0 - 2 förlust för båda lagen i säsongsinledningen mot betydligt bättre lag. Det är inte mycket som skiljer Bologna och Parma åt. Båda möten förra säsongen slutade 2 - 2, samt att fyra av de fem senaste inbördes matcherna har slutat oavgjort. Så kan det bli denna gång också.

Bologna har varit väldigt aktiva under detta transferfönster där en massa spelare har kommit och gått. Det kommer att ta tid tills alla nya spelare spelar ihop sig. Ett prov på detta gick att se i debuten mot Milan, där två mål av Zlatan avgjorde matchen, men där också Bologna spel var långt ifrån toppen. De försvarade sig helt okej i slutändan, men offensivt finns det mycket att jobba på. Bologna har endast en vinst på de nio senaste Serie A matcher. Till denna match har de vänsterbacken Mitchell Dijks avstängd.

Det gick även hackigt för Parma i premiären, utan Dejan Kulusevski som har lämnat för Juventus, där det blev en 0 - 2 förlust mot Napoli. Det saknades kreativitet i Parmas offensiv, i mitt tycke. Parma har också varit aktiva under transferfönstret och införskaffat bland annat Roberto Inglese, Yann Karamoh och Alberto Grassi. I Parma är Riccardo Gagliolo, Gervinho, Giuseppe Pezzella och Matteo Scozzarella skadade och missar matchen. Parma har en stark trupp och ska inte underskattas denna säsong.

Detta blir ett tufft möte mellan två lag som inte riktigt har hittat formen i offensiven. Eftersom båda lagen förlorade sina premiärer är de väldigt angelägna om att börja plocka poäng i tabellen. Båda lagen vill givetvis vinna matchen och ta tre poäng. Men jag är övertygad om att båda lagen kommer att vara nöjda med en poäng vardera. Därmed blir det ett spel på ett kryss i matchen.

Speltips Bologna - Parma:
X - odds 3.85 hos Bethard , FastBet & SpeedyBet .

---
Bekräftad startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Danilo, Takehiro Tomiyasu, Aaron Hickey, Jerdy Schouten, Andreas Skov Olsen, Roberto Soriano, Andrea Poli, Musa Barrow & Rodrigo Palacio.

Bekräftad startelva - Parma:
Luigi Sepe, Vincent Laurini, Simone Iacoponi, Bruno Alves, Matteo Darmian, Hernani, Gaston Brugman, Jacopo Dezi, Juraj Kucka, Yann Karamoh & Gervinho.
---

This is the stats tab
This is the post tip