Söndagens lunchmatch i den italienska Serie A hämtas från Stadio Renato Dall'Ara där Bologna tar emot Sampdoria. Marknaden har Bologna som en liten favorit till seger i det som väntas bli en öppen match. Det första mötet för säsongen vanns av Bologna med 2 - 1, samt att Bologna vann båda möten förra säsongen med samma resultatsiffror. Även säsongen innan blev det målrikt i båda inbördesmöten som slutade med minst tre mål och jag tippar på att även detta möte innehåller minst tre mål igen.

Bologna har haft stora bekymmer med att stänga igenom bakåt och har i och med detta efter 26 omgångar läckt in 41 mål totalt. Senast blev det en 1 - 3 förlust borta mot Napoli. Däremot är Bologna vassa i sin offensiv och går nästan aldrig av planen i sina hemmamöte utan att ha nätat. På hemmaplan har det blivit 21 mål på 12 hemmamatcher och nästan lika många insläppta mål.

Sampdoria ligger två platser ovanför Bologna, i mitten av tabellen, där de också har läckt in mål men gjort några fler mål framåt i jämförelsen. För Sampdorias del är de uppe i 36 mål på 26 ligamatcher. Senast blev det 2 - 2 hemma mot Cagliari, efter mål av ytterbacken Bereszynski och inhopparen Gabbiadini på topp. Sampdoria har släppt in mål i sina sju senaste ligamatcher.

Det är två gäng som både nätar i massor men också läcker mål bakåt. Tidigare har inte heller lagen haft några större bekymmer med att näta mot varandra. Så vi kan återigen förvänta oss att det dunkas in mål när lagen möts och att vi bjuds på en ny målfest. Därmed lägger jag ett spel på att även detta möte slutar med minst tre mål i matchen - till nästan dubbla pengar på marknaden.

Speltips Bologna - Sampdoria:
Över 2,5 mål - odds 1.90 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Bologna:
Lukasz Skorupski, Mitchell Dijks, Adama Soumaoro, Larangeira Danilo, Takehiro Tomiyasu, Jerdy Schouten, Mattias Svanberg, Musa Barrow, Roberto Soriano, Andreas Skov Olsen & Rodrigo Palacio.

Bekräftad startelva från Sportsgambler.com - Sampdoria:
Emil Audero, Bartosz Bereszynski, Maya Yoshida, Alex Ferrari, Tommaso Augello, Antonio Candreva, Mikkel Damsgaard, Albin Ekdal, Jakub Jankto, Morten Thorsby & Fabio Quagliarella.
---

This is the stats tab
This is the post tip