Tycker mig ha hittat ett bra spel i England på lördagen.

Jag tror att Bolton skall kunna vinna hemma mot ett bottenlag.
1 Bolton Wanderers 5 13 4 1 0 8 4 4
19 Southend Utd 5 4 1 1 3 5 8 -3

Man har spelat 5 matcher så här långt, varav 4 matcher i ligan.

Bolton-Everton u23 0-2 (cupen)
Charlton-Bolton 1-1
Bolton-Fleetwood 2-1
Bristol-Bolton 1-2
Wimbledon-Bolton 1-2

Southends 5 matcher:

Port Vale-Southend 2-0
Sheffield United-Southend 0-3
Southend-Bristol 1-1
Southend-Fleetwood 0-2
Southend-Brigton u23 2-0 (cupen)

Bolton förlorade sin senaste match mot Evertons u23 i veckan. Men man vilade en hel del spelare för det är serien man lägger sina krafter. Man vill tillbaka till framförallt Championship. Man har ett väldigt bra lag för den här serien. T.ex finns Jay Spearing kvar i laget som länge spelade för Liverpool. Höll långt ifrån Premier League men det är skillnad när han nu spelar i den tredje högsta divisionen i England. I serien har man 4 vinster och 1 oavgjord. Ser väldigt bra ut och man är favoriter till att vinna den här serien. Under deadline day så gjordes en hel del nyförvärv. Sammy Ameobi hämtades in på lån från Newcastle. Tom Thorpe även han lånades in. En riktigt bra back som kommer från Rotherham och varit Man Uniteds lagkapten i u21. Även om dessa är osäkra till spel direkt i den här matchen så säger det mycket om vad Bolton vill. Man har ett mål, och det är Championship nästa säsong.

Southend har börjat skapligt för deras egna del. 4 poäng på 5 matcher får ändå vara okej. Man är tippade till att komma sist i serien och har ändå vunnit mot ett Sheffield United på bortaplan. Annars har man mött två andra topplag där det blev förlust. Man skall vara numret för litet när man kommer till Bolton på lördag.

Bolton är ett klasslag i den här divisionen har svårt att se Bolton inte komma ur detta med 3 poäng mot ett bottenlag. Man har formen och klassen för att slå Southend.

Jag spelar Bolton raka ettan @1.72 hos bet365 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip