Det är ett stort frågetecken om franska Ligue 1 matchen på Matmut Atlantique mellan Bordeaux och Marseille kommer att bli av. Anledningen är att Bordeaux har en Covid-smitta i truppen. Enorm sådan dessutom. De riskerar att sakna över en handfull spelare. Upp mot 17 personer. Vidare har laget en urusel form där de läcker in mål. Olympique de Marseille, som är ett nummer större, är trean i tabellen. De krigar om en Champions League plats. Alla förutsättningar till en seger för Marseille finns på plats.

Ledningen i Bordeaux har begärt att matchens ska skjutas upp. Dock har de ännu inte fått igenom detta. I skrivandets stund verkar matchen bli av ändå. Det har varit en tuff säsong för det unga laget, som ligger precis ovanför bottenstriden i tabellen. Det stora problemet har varit att de släpper in mål. Från alla möjliga håll och kanter. Med 43 insläppta mål efter 19 omgångar är de laget med flest insläppa mål av alla. Bakom sig har de en 0 - 3 förlust i Coupe de France mot Brest. Förutom alla Corona-fall saknas Jean Onana och Gideon Mensah, som är i Afrika. Jimmy Briand och Amadou Traore klev av skadade i den franska cupen.

Även Marseille har spelat i cupen. De slog Chauvigny med 3 - 0 på bortaplan. Cengiz Ünder, Amine Harit och Arkadiusz Milik nätade. Segern blev den fjärde på de fem senaste matcher, i alla tävlingar. Så formen är fin. Med en match mindre spelad har de lika många poäng som tvåan Nice. Dock är det 13 poäng upp till tabellettan PSG. Under sig har Marseille hungriga och formstarka lag, som de måste hålla undan. Pape Gueye och Bamba Dieng är på landslagsuppdrag. Annars är truppen frisk och hel.

Om de franska myndigheterna inte godkänner Bordeaux ansökan om att skjuta fram matchen kan detta bara sluta på ett sätt. Med stor sannolikhet en utklassning. Därmed blir det ett spel på att Marseille täcker handikapp linan på -1 på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas om Marseille vinner med exakt ett mål i marginal (1 - 0, 2 - 1, etc.). Det blir en förlust vid oavgjort i matchen eller en Bordeaux seger. Kupongen rättas som vinst vid en Marseille seger med fler än ett mål i marginal (2 - 0, 3 - 1, etc).

Speltips Bordeaux - Marseille:
2 asian -1. Odds 1.94 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Bordeaux:
Davy Rouyard, Mohamed Aggoun, Timothee Pembele, Tijany Atallah, Johaneko Louisjean, Alberth Elis, Johab Pascal, Emeric Depussay, Javairo Dilrosun, Ui-Jo Hwang & Josh Maja.

Preliminär startelva - Marseille:
Pau Lopez, Luan Peres, Duje Caleta-Car, William Saliba, Pol Lirola, Boubacar Kamara, Matteo Guendouzi, Jordan Amavi, Gerson, Dimitri Payet & Arkadiusz Milik.
---

This is the stats tab
This is the post tip