Österrike dnb mot Bosnien spelas idag. 2.07 hos LeoVegas i skrivande stund.
Insatsen tillbaka på kryss alltså.

Hemmalaget lyckades vinna mot Nordirland i lördags, vilket inte var helt givet sett till hur det såg ut spelmässigt. Såg framför allt väldigt skakiga ut defensivt. Detta mot ett Nordirland som i ärlighetens namn inte riktigt är på samma nivå som Österrike. Bara två dagars vila sedan dess. Har ju storstjärno Dzeko och Pjanic i laget, men bakom dessa är det rätt tunt tycker jag. Stora stora frågetecken för Pjanic här dessutom, då denne fick bytas ut med en muskelskada mot Nordirland

Österrike är ett lag jag gillar. Vann rättvist mot Sverige i en betydelselös friendly i torsdags och har därmed kunnat förbereda sig för den här matchen på ett bra sätt. Har Alaba och Arnautovic som hyfsat väl motsvarar Bosniens storstjärnor, men bakom dessa finns ett flertal andra spelare på bra nivå. Hinteregger, Grillitsch, Burgstaller, Kevin Wimmer och ett par till. Hade otur som inte gick till VM, då de ställdes i en tuff grupp med Wales, Irland och Serbien.

Tänkbara lag:
Sehic, Besic, Sunjic, Zukanovic, Civic, Savic, Cimirot, Krunic, Visca, Dzeko, Duljevic

Österrike:
Lindner, Ilsanker, Prodl, Hinteregger, Lainer, Grillitsch, Zulj, Alaba, Arnautovic, Burgstaller, Schopf

Visst, det är inte lätt att åka till Bosnien och spela, hemmaplansfördel väger tungt internationellt. Men med mer vila, Pjanic förmodad out mot ett Bosnien som inte imponerade mot Nordirland tycker jag Österrike ska ha bra chans. Insatsen yillbaka på kryss är en bra livlina.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip