Klockan 21:00 på torsdagskvällen svensk tid är det avspark i brasilianska Serie A och detta på Estadio Olimpico Nilton Santos i Rio de Janeiro där Botafogo tar emot São Paulo.

Gästerna kommer till spel här som tabelltrea och hittills har de mäktat med att leverera 18 poäng på elva ligamatcher. Ser vi till prestationen som bortalag så har det blivit fem kryss och en förlust och detta med målskillnad på 6-8. Det är med andra ord ett São Paulo som med sex bortamatcher genomförda som fortfarande jagar säsongens första seger på just bortaplan och jag tror att de kan få fortsätta den jakten även när den här bortamatchen har genomförts.

Botafogo kommer till spel som ett lag för negativ nedflyttning. Hittills har hemmalaget endast spelat in tolv poäng på elva omgångar och detta med en målskillnad på 12-16 totalt. Hemma i Rio de Janeiro har de två raka utan poäng och senast fick de lämna planen mållösa då Avai vann här på Estadio Olimpico Nilton Santos med 1-0. Innan det hade värdlaget levererat "båda lagen gör mål-matcher" i fyra av deras fem senaste, men vinster är en sällsynt bedrift.

Poängen som står på spel här är mycket viktiga. Botafogo kämpar med näbbar och klor för att ta sig upp från bottenträsket och senast de hade Sao Paulo på besök blev det hemmaseger med 1-0 och detta var i februari tidigare i år då lagen möttes i slutet på förra säsongen.

Totalt sett har tre av de fyra senaste lagen emellan med Botafogo som hemmalag slutat "båda lagen gör mål" och med tanke på att det är ett poängsuget hemmalag vi bör få se här är det ett spel jag fastnar för igen till ett ett mycket vasst odds!

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.90 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip