Premier League rullar vidare under söndagen då Bournemouth tar emot Everton på Vitality Stadium.
Känner inte riktigt igen Bournemouth än jämfört med förra säsongen men då ska man komma ihåg att laget har flera tunga namn på skadelistan. Självförtroendet är det inget fel på dock. Everton som ser ut att börja hitta säsongsformen men effektiviteten framåt måste bli bättre. Jag spelar över 2,5 mål till 1,73 hos Unibet .

Förra säsongen stod Eddie Howe och hans Bournemouth för ett högt presspel och ett självförtroende som hette duga, tillika mot storlagen (även om de var lite för naiva då och fick smaka bakåt).
Nu ser det tyngre ut då lagets dras med flera tunga skador på mittfältskuggar och offensiven med King och Wilson är inte riktigt detsamma, men självförtroendet för att gå offensivt finns där fortfarande. Nu har laget dock två raka förluster med 1–3 mot Man City och Leicester där de, precis som förra säsongen, blev lite för naiva och ivriga. Howe kommer kräva poäng här hemma mot ett Everton som har lite problem med målformen.

Vann senaste gjorde "The Toffees" dock. Efter 2–0-förlusten mot Aston Villa besegrade Everton Wolves senaste efter 3–2. Såg den matchen i efterhand och vill dock nästan säga att Wolves var det laget som förtjänade poäng. Var bättre. Nyförvärvet Moise Kean har börjat få en startplats i Marco Silvas bygge och jag tycker han bidrar med fart och fläkt. Kan han hitta rätt så kan han bli riktigt giftig. Richarlison hittade fram till två mål senast och där hoppas man såklart att han kan fortsätta leverera. Det känns inte riktigt som han blommade ut helt i fjolsäsongen, men ändå så stod brassen för totalt 13 mål i alla tävlingar. Kommer såklart bli viktig för Everton i år!

Inget av lagen har några nya skador och kan forma liknade elvor som senast.

Möjliga startelvor:
Bournemouth: Ramsdale; Smith, Mepham, Cook, Ake; H Wilson, Billing, Lerma, Fraser; King, C Wilson
Everton: Pickford; Coleman, Keane, Mina, Digne; Gomes, Delph; Iwobi, Sigurdsson, Richarlison; Kean

I Bournemouths tre senaste ligamatcher har det varit totalt elva mål och åtta i Evertons tre senaste. Detta är två lag som har fått en haltande inledning på säsongen och behöver börja trampa igång rejält. Båda kommer gå för trepoängaren här.

SPEL: Över 2,5 mål till 1,73
1/5 units – hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

www.spreadsheet.se/holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip