I högsta grad nedflyttningshotade Bournemouth tar emot Leicester i söndagens sista Premier League dag.
Mitt speltips: Bortaseger till 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Hemmalaget krigade till sig en poäng senast hemma mot ett blekt Tottenham, innan dess har laget dock fem raka förluster vilket lett till att man ligger på nedflyttningsplats. När jag kollar på Bournemouth reagerar jag på deras försvarspel, jag tycker att det kretsar för mycket kring Ake som spelar mittback och runt honom finns inte mycket med tillräcklig kvalitet det syns även på lagets målskillnad då man släppt 59 mål och endast gjort 32 framåt.

Leicester kommer från att ha löst en pinne borta mot ett formstarkt Arsenal efter att Vardy kvitterat. Man krigar i högsta grad för att ta en Champions League plats nästa säsong då man placerar sig på en fjärde plats dock med endast en poäng ner till formstarka United. Laget besitter mycket kvalitéer och har under senaste matcherna börjat spela bättre efter en knackig omstart, man har självklart Vardy som öser in mål och sedan kreativa spelare som Perez och Tielemans.

Bournemouth behöver verkligen dessa tre poängen men de behöver borta laget Leicester med, laget är pressade av United bakifrån och behöver verkligen poängen för att fortsätta ha Champions League platsen i egna händer. Jag tror att Leicester löser detta, de har haft positiva två senaste matcher med en stark poäng borta mot Arsenal och en enkel 3-0 vinst mot Palace tror de lossnar ännu mer under söndagen.

Därför blir mitt speltips rak 2:a till 1.75 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip