Överspelet i hörnor spelas när Bournemouth tar emot Liverpool.

Bournemouth kunde - efter en fyra raka förluster - äntligen vinna igen när Huddersfield gästade Vitality Stadium. Det har varit ett tufft spelschema på slutet, med matcher mot Man United, Arsenal och Man City så förlusterna i sig är inget Eddie Howe ska skämmas över, men så klart skönt att studsa tillbaka på hemmaplan när ett "sämre" lag stod på andra sidan.

Liverpool vann i veckan borta mot Burnley. Låg under med 1-0 men kunde vända matchen och få med sig samtliga tre poäng. Ny, viktig match som väntar för Klopp, men med Napoli-matchen på tisdag i bakhuvudet. Vilade Salah och Firmino från start i veckan så känslan är att de kommer spela den här matchen. Fick en skada på Joe Gomez, så Klopp är tvungen att rotera i backlinjen.

På Vitality Stadium blir det oftast många hörnor. Det är Premier Leagues i särklass minsta arena och blir mycket fasta situationer - så som hörnor, insparkar och inkast. Bournemouth har gått över den här linan i deras åtta senaste matcher. Liverpool har gått över linan 5/7 senaste. De två matcherna som inte gick över slutade på nio hörnor.

Liverpool behöver tre poäng för att haka på City i toppen. Bournemouth är inget lag som lägger sig ned på hemmaplan. De vill framåt och bör leda till en öppen match med målchanser åt båda sidorna.

Jag spelar över 9,5 hörnor @1.89 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip