Mitt spel: Liverpool -1,5 asian till 2.10 hos bet365.

Med två raka nollor och en 7-0 seger i ryggen åker Klopps mannar till Bournemouth som kommer från en helt annan typ av match.

Hemmalaget Bournemouth var på väg mot en extremt stark seger borta mot Arsenal. Sen var man på väg mot ett extremt starkt kryss. När matchen väl var slut stod man där med noll inspelade poäng. En 2-0 ledning tappades till förlust och Bompans kräftgång fortsätter.
Gary O´Neil får det inte att flyga och sju insläppta mål de senaste två matcherna talar någonstans sitt tydliga språk. Jag tycker samtidigt inte att man gör någon dålig match mot Arsenal, men fotboll handlar om att få resultat och det har Bournemouth svårt med just nu.

Liverpool. Vart kom det resultatet ifrån? 7-0 hemma på Anfield och en ketchupeffekt som var total. Utöver två raka hållna nollor och 9-0 i målskillnad tycker jag det är något annat som gett effekt för Liverpool: Presspelet.
Liverpools mytomspunna presspel går numera att känna igen och det är något som får hela Klopps spelidé att klicka.Förhoppningsvis var även detta starten på Nunez och Gakpos Liverpool-karriärer.

Det enda som möjligtvis talar emot Liverpool är deras match på onsdag nästa vecka mot Real Madrid. Kan vi få se lite rotation här mot Bournemouth? Kanske. Jag tror dock inte det kommer göra någon superskillnad. Det finns bredd, speciellt i de offensiva leden med Salah, Nunez, Gakpo, Diaz, Elliot och Carvalho.

Jag väljer att tro på ett Liverpool på uppgång mot ett Bournemouth med stukat självförtroende. Mitt spel blir därför Liverpool -1,5 asian till 2.10 på bet365!

Förväntad startelva Bournemouth:
Neto - Smith, Mepham, Stephens, Senesi, Zemura - Ouattara, Rothwell, Billing, Anthony - Solanke.

Förväntad startelva Liverpool:
Alison - Trent, Konate, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Elliot, Henderson - Salah, Gakpo, Nunez.
This is the stats tab
This is the post tip