Bournemouth tar emot fjolårssäsongens ligamästare Manchester City och här lutar det faktiskt åt endast ett håll. Peps City är alldeles för starka och har fått en positiv start på säsongen med Sterlings framfart och De Bruynes formbesked efter skador. Har sett väldigt bra ut i de två inledande matcherna.
Jag spelar Manchester City att vinna bägge halvlekar till 2,15 hos Unibet .

City har spelat 0-5 borta mot West Ham och 2-2 hemma senast mot Spurs. West Hams försvar hänger inte riktigt med denna säsong heller så där fanns det inga frågetecken. City fullkomligt pulvriserade Manuel Pellegrinis lag.
I matchen mot Spurs var City helt klart värda tre poäng. Fanns mycket att säga om den matchen. Kyle Walker var som ett djur där ute på högerkanten, Rodrigo fortsatte att imponera och De Bruyne var tillbaka – och det med besked. Herregud, hans genomskärare fram till Sterlings 2-1 mål.
Tottenhams xG-värde på 0,07 i den matchen säger en del om hur mycket bättre City var, och så gjorde Spurs två mål på sina chanser.
Nu är det dags för ett sämre motstånd i form av Bournemouth – Sterlings favoritmotståndare. Den engelska anfallaren har gjort tio mål på åtta matcher mot "The Cherries".

Eddie Howes lag har väl inlett godkänt resultatsmässigt denna säsong. 1-1 mot Sheffield och 1-2 borta mot Aston villa. I den senaste matchen hade de hyfsad medvind. Fick en supertidig straff mes sig och kunde därefter spela och styra matchen som de ville. Och Aston Villa skapade sina lägen. Bröt igenom flera gånger och var nog värda minst en poäng ändå.
Njae, inte jätteimponerad av Howes bygge, framförallt inte bakåt. Men laget dras med flera skador som Brooks, Gosling, Cook, Francis och Stanislas.
Fraser har inte kommit igång än och behövs för att assistera King och Wilson i offensiven. Tveksamt om det kommer här.

Möjliga startelvor:
Bournemouth: Ramsdale; Smith, Steve Cook, Ake, Daniels; Surman, Lerma; Harry Wilson, King, Fraser; Callum Wilson
Man City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, David Silva; Bernardo Silva, Aguero, Sterling

City har vunnit alla åtta möten med Bournemouth i Premier League – med endast tre insläppta mål totalt. City ser ruskigt starka ut och jag ser ingen anledning till att de inte ska kunna fixa ett mål i första halvlek. De kommer gå ut stenhårt som vanligt.
Samspelet mellan Sterling och de Bruyne ser ut som börjar på något helt galet och jag hoppas att duon kan leverera även här.
Bollen har studsat Bournemouths väg den senaste tiden. Här kommer säsongens första motgång.

SPEL: City vinner bägge halvlekarna till 2,15x pengarna
1/5 units – hos Unibet

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip