Tabelltvåan Bournemouth gästas av trean Nottingham och detta i en mycket viktig match där lagen gör upp vilket av dessa lag som ska göra Fulham sällskap i den andraplats som ger direktplats till Premier League.

Bournemouth är alltså i detta nu tabelltvåa och noteras just nu för 82 poäng på 44 matcher med en målskillnad på 72-39. Senast hemmalaget var i farten så löste de en välbehövlig trepoängare genom en 3-0-seger borta mot Blackburn, men nu väntar en tuffare uppgift då tabelltrean kommer och gästspelar på Vitality Stadium.

Nottingham är tabelltrea och har levererat 79 poäng på lika många ligamatcher som motståndarna. Just nu skiljer det alltså blott tre poäng lagen emellan, så för Nottingham är det grymt viktigt att inte förlora denna match för gör dem det, då växer avståndet till sex poäng lagen emellan och dit vill man inte komma i bortalägret.

Gästerna har fyra raka trepoängare i bagaget och går som tåget just nu. Senast de var i farten levererade de en stabil 5-1-seger hemma mot Swansea och i den matchen kom Nottingham upp i tolv hörnor för egen maskin.
Senast de gästade Vitality Stadium förlorade de med 2-0, men där och då levererade Nottingham sju hörnor. Nu är det dags för dem att besöka den här arenan igen och ska de ha fortsatt känning på direktplatsen till Premier League är tre poäng välkommet, vilket får mig att tro att de fortsätter skapa hörnor på löpande band.

SPELTIPS
Över 4,5 laghörnor för Nottingham finns till finfina 1.82 hos Unibet / LeoVegas / 888sport och det spelet nyper jag.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip