Speltips: BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .

Bournemouth tar emot Tottenham hemma på Vitality Stadium!

Hemmalaget kommer från en sur förlust mot Liverpool på Anfield senast. En drömstart fick man när Antoine Semenyo gav “the Cherries” ledningen redan efter tre minuter, men Liverpool kom ikapp och drog ifrån i en match som slutade 3-1 till Liverpool. Offensivt tycker jag att man kunde gjort både ett och två mål till, men det är defensiven jag är orolig över för Bournemouth denna säsong.

Tottenham kommer från en ordentlig skalp när man besegrade Manchester United på hemmaplan med 2-0. Det var väl ingen överlägsen insats från Spurs, men det är ett Tottenham som är betydligt mycket roligare att titta på den här säsongen. Mer fart, mer direkt och en offensiv som faktiskt flödar på ganska bra trots avsaknaden av Harry Kane.

Båda lagen har kvalitén framåt

Bournemouth kunde ha gjort både ett och två mål till mot Liverpool senast. Solanke vet vi kan göra mål i Premier League och bakom honom finns en hel del kvalité. Nya Spurs under Postecoglou har egentligen bara en växel, och det är framåt. Jag förväntar mig att Maddison kommer till spel trots att han är småskadad, och det bör vara dags för både Heung Min-Son och Richarlison att hamna i målprotokollet.

Samtidigt som Bournemouth kunde gjort något mål till mot Liverpool såg försvaret sådär ut. Både Liverpool och Bournemouth har sina främsta styrkor framåt tycker jag, och jag tror det kommer att synas i den här matchen.

Jag tror på mål, och spelar därför BLGM och Ö2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip