Bournemouth tar emot Watford i en viktig batalj i botten av ligatabellen. Nigel Pearson har fått igång detta Watford som ser betydligt starkare ut sedan några matcher tillbaka. Bournemouth har det fortsatt tungt med deras form och skadelista.
Jag spelar Watford asian 0 (pengarna tillbaka vid oavgjort till 1,97 hos bet365 !

Vid en vinst här kan Watford klättra ut bottenstriden. Någon som tränaren Pearson självfallet har siktet på. The Hornets har sett tunga ut större delar av säsongen men har nu hittat lite ljus i vardagen och förvaltat det väl. De fyra senaste ligamatcher har slutat med poäng varar tre matcher med en vinst. Klara segrar mot Man Utd, Aston Villa och Wolves imponerar. Krysset kom mot Sheffield Utd.
Watford har även de en gedigen skadelista men kommer inte förändra allt för mycket sett till de senaste matcherna. Det är Christian Kabasele som är avstängd efter röda kortet senast mot Wolves. Adrian Mariappa ersätter troligtvis.

Eddie Howe sitter med en dyster form med sitt Bournemouth. Åtta förluster på 10 senaste ligamatcherna och många supportrar saknar troligtvis idag farten i offensiven som The Cherries från förra säsongen. Howe jublade senast över Dominic Solanke första mål på över ett år men det är inte mycket, bortsett från målet senast, som pekar på att hans målform ska vända. Boost att slå Luton i FA-cupen med 4-0 men fråga är hur mycket det höjer laget. Inte mycket, i min bok.
Skador har satt stopp för Bournemouth säsong, det är tveklöst. Skadorna som svider rejält är Nathan Aké och Joshua King. Både för defensiven och offensiven. Kings fot och fart behövs bredvid Callum Wilson för att offensiven ska klicka. Det gör den inte nu. Bournemouth har gjort två mål i de sju senaste ligamatcherna. Säger det mesta.

Möjliga startelvor
Bournemouth: Ramsdale; Francis, Cook, Mepham, Rico; H.Wilson, Gosling, Billing, Fraser; Solanke, C.Wilson
Watford: Foster; Dawson, Mariappa, Cathcart, Masina; Chalobah, Capoue; Sarr, Doucoure, Deulofeu; Deeney

SPEL: Watford asian 0 till 1,97
(pengarna tillbaka vid oavgjort)
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip