Degerfors reser upp till Borlänge för bortamatch mot Dalkurd på lördagen.
Mitt speltips: Rak bortaseger.
1.68 hos Nordicbet & Betsafe .

Överlägsne serieledaren Degerfors ångar på. Har nu sex raka segrar i Superettan. Klart flest gjorda mål i serien, bara HBK har släppt in färre. Överlägsen målskillnad. För mig är det seriens klart bästa lag. Bertilsson, Edvardsen och Dahlström är en sylvass fronttrio som öser in mål. Finns flera bra spelare bakom dessa. Är ett komplett lag som nog inte gjort bort sig i Allsvenskan redan den här säsongen.

Hamnade i tidigt underläge mot Västerås senast, men öste på och vann rättvist med 4-1. Inget snack om saken. Tio poäng ner till tredjeplatsen med nio mgångar kvar gör att det ser väldigt lovande ut. Lär vilja säkra platsen snarast möjligt och med tanke på stimmet de är inne i är det bara att köra på.

Brage blandar och ger. Har sju poäng upp till kvalplatsen, men det är även tre lag som ska passeras för att lösa den. Blir såklart väldigt svårt. Förlusten mot Öster i förra veckans sexpoängsmatch var nog spiken i kistan för deras drömmar om allsvenskt spel, även om de lyckades slå ett blekt ÖIS förra helgen. Har under sensommaren dragits med en del tunga skador på spelare som Anton Lundin och Liljestrand. Truppen är inte bred nog för att det inte ska kännas när spelare av den kalibern saknas.

Matchen spelas på konstgräs, vilket knappast är en fördel för "Degen". Men de har gått 4-2-0 på det underlaget i år, så de har visat att de kan hantera det. I grunden skiljer det en klass mellan lagen och här tror jag Degerfors bara vinner igen. 1.68 hos Nordicbet eller Betsafe .

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip