En tidig seriefinal av Superettan mellan två oerhört svårslagna lag. Brage har fått ihop sitt spel under Saarenpää och det märks att spelarna känner varandra väl och har tydliga roller. Tror absolut att Brage kan vara med i toppen hela vägen, de ser klart stabilare ut än många av de andra lagen som är med. Har en komprimerad trupp där alla får speltid och ingen direkt stjärna som sticker ut. Kommer ifrån två raka 1-1 matcher, där senaste matchen var borta mot Skövde. En jämn match där ett oavgjort resultat får ses som rättvist.

Favoriterna Halmstads BK har haft lite gungning på sistone med två förluster. Senast var det dock inget snack om saken, Utsikten städades av enkelt och laget fortsätter hålla lite avstånd i toppstriden. Noterbart är att Halmstad har Superettans bästa bänkspelare i Alexander Johansson som gjort hela sju mål men inte är ordinarie. Till denna match får han nog starten på Dahlströms bekostnad som inte fått igång målskörden än.

Brage 3 senaste:
1-1 (b) Skövde
1-1 (h) AFC
1-3 (b) Västerås

Halmstad 3 senaste:
4-1 (h) Utsikten
2-1 (b) Landskrona
3-0 (h) Jönköping

En jämn match på förhand att vänta och jag tror det kan svänga en hel del till en början. Brage behöver gå för seger och ser verkligen sin chans att rå på Halmstad. Samtidigt som Halmstad säkerligen kan vara nöjda med ett kryss här på bortaplan. Har iallafall sneglat mot hörnmarknaden här då båda lagen använder sina kanter väl och skapar mycket hörnor. Halmstad lär gå på hårt från start som de brukar och Brage lär försöka spela Snabbare och rakare på kontring. Tror det öppnar för hörnor i den första halvleken.

Spel: Över 4.5 hörnor i första halvlek till 1.77 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip