Mitt spel: Brentford rak seger till 1.95 hos bet365 .

Brentford, med den längsta aktiva raden utan förlust i Premier League just nu tar emot Fulham i en match som är väldigt svår att sia om på förhand. Fyra poäng och två tabellpositioner skiljer lagen emellan inför matchen.

Fulham kommer med ett avancemang i FA-cupen i ryggen där man slog ut Leeds med 2-0. Man är förlustfria de senaste sju matcherna i alla tävlingar och kommer liksom Brentford med en väldigt god form. Fulham, som tillsammans med Arsenal, nog faktiskt får ses som säsongens överraskning hittills i positiv bemärkelse och en sjundeplats var det knappast någon som trodde att man skulle finna Fulham på så här långt in i säsongen.

Hemmalaget Brentford kommer med två raka 1-1 matcher i ryggen mot Arsenal respektive Crystal Palace. Thomas Frank fortsätter få ut extremt mycket av det spelarmaterialet han har och elva raka matcher utan förlust talar sitt tydliga språk.

Jag ser framför mig en ganska tillknäppt historia. Det jag tror kommer bli avgörande är främst två saker:
Fulhams mittfälltsankare Joao Palhinha missar matchen på grund av avstängning och det är en spelare som tillsammans med Mitrovic kanske är Fulhams viktigaste spelare. Det tror jag kommer bli ett tapp som känns ordentligt.
Det andra är att Brentford haft en veckas vila sedan senaste matchen, medan Fulham spelade en tuff match mot Leeds i veckan.

Dessa två punkter tror jag kan bli avgörande i en annars tajt och jämn match. Mitt spel blir därför Brentford rak seger till 1.95 hos bet365 !

Förväntad startelva Brentford:
Raya - Hickey, Pinnock, Mee, Henry - Jensen, Norgaard, Dasilva - Mbuemo, Toney, Wissa.

Förväntad startelva Fulham:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Lukic, Reed - Willian, Pereira, Cordova-Reid - Mitrovic.

This is the stats tab
This is the post tip