Speltips: Tottenham rak seger till 2.63 hos Unibet .

Brentford och Tottenham sparkar igång sina respektive säsonger med lite olika förutsättningar. Brentford kommer från en säsong som med deras mått mätt får ses som lyckad, medan Spurs kommer från det absoluta omvända. I skrivande stund verkar det som Harry Kane till slut sitter på flyget på väg till Munchen, vilket gör detta Tottenham än mer intressanta denna säsong i mina ögon.

Brentford och Thomas Franke har inte riktigt haft den försäsong man hoppades på rent resultatmässigt. Inte en enda seger fram till den här premiärmatchen, där man dessutom får klara sig utan Ivan Toney för första gången sedan deras senaste intåg i Premier League. Känslan är att Brentford skulle kunna replikera förra säsongens succé, men jag tror det blir tufft. Utan Toney tappar man en väldans massa spets och tyngd, samtidigt som kapten Pontus Jansson har lämnat och målvakt David Raya likaså.

Tottenham Hotspurs kommer in till den här säsongen med nya forutsättningar. Ingen Harry Kane och Angelos Postecoglou vid tränarrodret. Nye managern kommer senast från Celtic och av vad jag kunnat utläsa är det ett nytt Tottenham vi kommer få se. Ett framåtlutat Spurs med fokus på offensiven, och kvalitén finns definitivt där för att lyckas med det. Kulusevski, Son, Richarlison och nye James Maddison är tillräckligt bra för att kunna lyckas utan Kane.

Spurs andas morgonluft

Vibbarna jag får från nye Spurs-tränare är goda. Detsamma kan jag inte riktigt säga från Brentford-håll. Tunga tapp under sommaren kryddat med en segerlös försäsong ger inte mig mycket förtroende för Brentford kommande säsong. Jag tror inte det kommer vara en nedflyttning kandidat, men någon säsong likt den förra tror jag blir tufft.
Jag tror även detta kan bli en match som passar Tottenham relativt bra. En offensiv som klickat bra under försäsongen mot ett Brentford som inte alls gjort detsamma.

Sett till det fina oddset 2.63 hos Unibet väljer jag att spela Tottenham rak seger, då jag tror Postecoglou har goda chanser att få fart på offensiven direkt. Defensiven kommer släppas mer till chans än det gjorts tidigare, men jag tycker inte Brentford har tillräckligt med kvalité för att utnyttja det. Min känsla är att Tottenham anfaller-ut Brentford och Tottenham rak seger spelas därför till ett väldigt inbjudande odds!
This is the stats tab
This is the post tip