PL rullar vidare på lördagen med bland annat Brighton mot Arsenal.
Mitt speltips: Brighton asian hcp 0 eller dnb. Insatsen tillbaka på kryss alltså.
Asian-marknaden ger 2.33 hos Casumo , LeoVegas & Unibet .

Katastrofal återstart för Arsenal på onsdagen. Slaktades totalt av ett Man City som gick på ettans växel. Fick dessutom rött kort på David Luiz och skador på Xhaka samt Mari - bägge tvingades byta och är frågetecken här. Flyttryktesomgärdade Aubameyang gjorde en blek insats som vänsterytter, men tvingades ändå göra 90 bolljagande minuter på en regntung plan. Precis som Leno, Bellerin, Tierney, Mustafi och Saka lär han starta på lördag igen. Efter ett långt uppehåll blir det bara två dagars vila, knappast optimalt. Dessutom var Özil helt utanför truppen, vilket såkalrt bidrog till en hel del spekulationer kring även hans framtid. Tysken är ett dåligt presterande orosmoment för dagen.

Arsenal har nu tagit 40 poäng på 29 matcher, vilket är bedrövligt rent ut sagt. Långt upp till Europaplatserna och Arteta får fokusera på att förbereda laget inför nästa säsong nu. Tänkbart lag:

Leno,
Bellerin, Mustafi, Holding, Tierney
Ceballos, Guendouzi,
Pepe, Özil, Aubameyang
Lacazette

Brighton har allt att spela för. Bara två poäng ner till strecket och ett svårt spelschema in i mål. Behöver gå fullt i varje match och försöka skrapa ihop alla poäng de kan. Kommer sälja sig extremt dyrt här. Har redan slagit Arsenal på Emirates den här säsongen och tycker de borde ha bra chans att göra det igen. Bra skadeläge då Potter i veckan deklarerat at han har en fullt frisk trupp att jobba med. Tänkbart lag:

Ryan,
Montoya, Webster, Dunk, Burn
Bissouma, Pröpper, Mooy,
March, Maupay, Trossard

Speltips Brighton vs Arsenal:
1 asian handicap 0 - odds 2.33 Casumo , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip