Mardröms motstånd väntar för Brighton som tar emot Liverpool i den 34:e omgången. Sedan laget tog sig till högsta serien igen säsongen 2017/18 har man förlorat samtliga 5 matcher mot Liverpool med en målskillnad på 13-2 vilket är klasskillnad. Just nu ligger laget på en 15:onde plats i tabellen med nio poäng ner till sträcket för nedflyttning. Man kommer till matchen med en hyfsad fin form då man viktigt borta slog Norwich i förra omgången med 0-1 efter att belgaren Trossard nätat.

Liverpool kommer till matchen som överlägsna seriesegrare, man har helt enkelt varit för bra för de andra i år. Dock åkte man på en stor förlust mot tvåan City dagar efter man blivit säkrade serie vinnare, men man var tillbaka på vinnarspåret senaste omgången då man slog Aston Villa hemma med 2-0.

Jag tror Liverpool är tillbaka på vinnarspåret helt och hållet och kommer börja spela på den nivån man egentligen ligger på, man har även mycket hungriga spelare som varit mycket bänk under säsongen som sett riktigt bra i de inhopp de fått på senaste, exempelvis Curtis Jones. Potter har under senare tid anpassat sina laguttagningar en aning mot de större klubbarna och då istället lagt mer fokus till kommande matcher mot klubbar man slåss om kontraktet med, detta såg vi till exempel senast två omgångar sedan när man förlorade stort mot United. Tror Liverpool tidigt tar tag i matchen och sedan har den i sina egna händer från start till slut. Mitt speltips blir därför Liverpool -1 asian hcp till 1.93 på Casumo mm.

Speltips Brighton Hove Albion - Liverpool:
Liverpool -1 asian hcp, odds 1.93 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip