Brisbane Roar vs WEstern United
Jag tycker detta är en mycket svår match att analysera. Jag kan se allt från 0-0 till 4-3. Båda lagen kan vara oerhört ineffektiva, samtidigt så har de varsin kille som kan göra flera mål.
Donovan i Brisbane och Berisha I Western.
Western har kunnat spela ut motståndare utan att göra mål. Har gjort mestadels sämre första halvlekar och hade 3 raka matcher utan mål. Sedan gör man
3 mot Victory senast. Western har gjort 6 av sina 11 mål mot just Victory som man har haft lätt för. Det är ett derby och skiljer sig lite mot de
andra matcherna. I dessa matcher har Diamnti varit riktigt bra och jag tycker det känns som att Western Uniteds anfall står och faller med vilken
Diamanti det är för dagen. Han kan leverera riktigt bra bollar till Berisha, men också bli sjukt omständig och frustrerad och då mer förstöra.

Brisbanes har hållit 3 nollor , men släppte in 5 senast. Deras försvarsspel är dock bättre än vad Victorys är. Ja man släppte in 5 mot Sydney, men för det första är Sydney bästa laget i serien.
För det andra så kom första målet Sydney gjorde tidigt och öppnade upp för kontringar. Sydney har grymma kontringsspelare. Betydligt bättre än vad
Western United har. Det målet kom turligt då bollen som slåss in tar på en försvarare och ställer försvararen som ska markera "Flundran". Resten av
målen går inte försvara sig emot. Sydney var helt enkelt effektiva och spelade sitt bästa spel. Brisbane har ett försvar som sällan bjuder på något.
Men mot spelare som Jamie Mclaren och Le Fondra så kan det kvitta. Har de sin dag så kan de göra hattrick mot vilket lag som helst i serien och 6 av
de 13 mål Brisbane släppt in, har gjorts av just dessa. Brisbane var ett hemmalag förra året och känns som ett detta året också.
Båda segrarna har kommit hemma. Så därför ska man heller inte döma bortaförluster hårt när det handlar om att man ska spela på hemmaplan.

Brisbane har gjort alla sina 9 mål i andra halvleken i de 5 av 9 matcher som man gjort mål. Alla dessa mål har varit sista målet i matchen.
3 av dessa har Donovan gjort.
1-1 borta mot Perth efter mål i 95:e minuten
4-3 hemma mot City efter avgörande målet i 83:e minuten.
1-2 reduceringen borta mot Wellington i 85:e minuten
2-0 målet hemma mot CCM i 66e minuten.
1-5 målet senast mot Sydney i 95e mninuten.

Man har vänt underläge hemma vid 1-3 till 4-3. Moralen är det inget fel på. Voctory skapade mer än vad Western gjorde i första halvlek senast, men var innefektiva.
Det är inte Westerns försvar som ska hyllas. Vi snackar ribbträff och Ola bränner jätteläge både i första och andra halvleken. Western valde att bara spela av
matchen i andra halvlek genom att backa hem å det grövsta. Tar man ledningen och gör så här också, så kan jag nästan garantera att man släpper in mål i slutet.
Victory slutade helt att tro på det i andra halvlek. Man såg slöa ut, blev förutsägbara och gjorde det lätt för Western, som tog en stor risk genom att bjuda
på chansen så.

Sista målet Brisbane och pengarna tillbaka vid 0-0 till till odds: 1.79 är statistiskt det givna spelet.

Brisbane har tilldömts 3 straffar och Donovan har satt dem. De har inte fått en straff emot sig. Western United har haft en och inte släppt till någon.
Straffen satte Berisha. Både de spelare som är de enda riktiga målskyttarna i lagen slår straffarna. båda ger omkring 2.50 i odds.
Gör du en dubbel på atg med dessa som målskyttar så får du 6.10. 6.50-7.0 på att brisbane gör mål på straff är inte fel att spela heller.
Skulle Western leda med 1-0 i slutet av matchen och Dyllan Pierias byts in så tycker jag han är en intressant målskytt. I kontringar är han riktigt snabb.


Spelen:
Det statistiska huvudspelet: Sista målet Brisbane och (pengarna tillbaka vid 0-0) till 1.79
Spelet jag lär spela mest på: Donovan målskytt: 2.50

Kryddan:
Berisha är den typen av spelare som Brisbane släppt in mest mål mot, men kommer Diamanti vara bra eller dålig är frågan och Brisbane är ändå bra i försvaret
vanligen. Därför singlar jag inte Berisha som jag gör med Donovan. Men ni kan göra en dubbel med dessa två på Unibet och få 6.10 i odds.
Donovan 2 mål 10 ggr hos Unibet
Donovan att göra 3 mål 51 ggr hos Unibet

Andra halvlek Brisbane över 1.5 mål: 3.95 Eftersom Brisbane alltid visar moral och gjort sina mål i andra, varav 4 hemma mot City, så varför inte?
I Western United finns en back som skulle kunna nicka in en hörna igen och som står i högre odds än vad han borde i varje match.
Andrew Durante 26 ggr.
Det finns bara 2 lag i serien som vänt ett underläge i halvtid på 44 matcher. Det ena är Adelaide och det andra var Brisbane i 4-3 vinsten mot City.
ht 2/ft 1 testas därför till 28 gånger.

This is the stats tab
This is the post tip