Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365 .

Brommapojkarna tar emot Värnamo hemma på Grimsta IP i omgång 18 av Allsvenskan. BP ligger på en tiondeplats med tjugotvå inspelade poäng, tätt följda av Värnamo på elfte plats med nitton pinnar. Lagen står på exakt samma målskillnad, så Värnamo kliver vid seger om BP, medan BP kan öka gapet till sex poäng och skapa lite andrum.

Hemmalaget har haft en lite tuffare period den senaste tiden jämfört med den fina starten man fick på säsongen. Nu har man fyra förluster på de fem senaste matcherna, och förlusten mot Degerfors senast var tung. Man hade mycket boll men hade svårt att skapa målchanser, och jag tycker att man är lite för svaga defensivt.

Bortalaget Värnamo kommer från en bättre period, där man dock åkte på torsk senast borta mot Malmö i en match man dock gjorde bra. Jag tycker Värnamo är en aning bättre än vad tabellen säger, men spelet kör fast lite väl mycket i vissa matcher.

Lagen kan passa varandra bra

Jag känner att det är två lag som ställs mot varandra som vars säsonger kommer åt olika håll. Jag tycker Värnamo både spelarmässigt och tränarmässigt är bättre än BP.
BP ofta gör bättre prestationer mot lag som är mer bollförande, vilket Värnamo gillar att vara. När BP behöver styra spelet tycker jag man har haft det svårt att hitta rätt och har svårt att skapa målchanser. I matcher som mot Hammarby, Malmö och Kalmar, som alla vill äga bollinnehavet, har man gjort bra prestationer, och jag är lite rädd att vi kan få en sådan matchbild här.

Jag säger inte att BP kommer lämna över taktpinnen till Värnamo helt och hållet, men jag tror matchen kan hamna där till slut. Två konstgräslag på Grimstas konstgräs tror jag kan bli fartfyllt!

Något som båda lagen har haft svårt med är defensiven. Jag tycker inte att BP eller Värnamos försvar är riktigt lika bra som deras offensiver. Framförallt Värnamo med Gustav Engvall, Oscar Johansson och Albion Ademi som fått fart på maskineriet.

Jag tycker verkligen att Värnamo rak seger till 3.50 hos Unibet är ett bra spel, då jag tror BPs kräftgång kommer fortsätta, men tror även på mål och väljer därför en dubbelrek! Det lilla smörgåsbordet ställs fram och utöver huvudreken över 2,5 mål i matchen till 1.95 hos bet365 finns även Värnamo rak till cirka 3 gånger pengarna som någon sorts sidosås!
This is the stats tab
This is the post tip