Broncos vs 49ers. Två lag som inlett sådär hittills och jag är mest förbryllad över hur mediokert Broncos har inlett. De har mött två relativt tunna lag, men är bara 1-1. Det som känns mest makabert är hur svaga Broncos har varit i red zone och det kommer inte fungera att vara så dåliga framåt. Det har också varit en del surr om HC Hackett som känts "rookie" i vissa av sina beslut och det kommer inte heller att fungera framåt.

Broncos skall normalt sett vinna den här matchen mot ett skadedrabbat 49ers, men jag känner ingen som helst tillit till Broncos och när 49ers har en sådan ruggigt fin offensiv lina och framförallt grym defensiv, trots sina skador; ja, då kommer de vara med i matchen hela aftonen. 49ers QB1 Lance är ute ur bilden och in kommer nygamle Garappolo som saknat den där sista touchen för att gå från halvdan till bra.

Vad blir då kontentan? Jo, en match med relativt få poäng framåt, eftersom det kommer bli en defensiv fajt.

Jag spelar U44 poäng totalt i matchen till oddset 1,92 hos Unibet .

Värt att notera:

1. 49ers Garappolo är ingen favorit hos mig, MEN för 49ers-fans är han inte helt iskall som backup, eftersom han kan systemet och spelet på sina fem fingrar. Han kan också flytta fram offensiven ett steg i taget. Garappolos största bekymmer är att han sällan får till det i slutändan. Det blir ofta ett field goal framför en touchdown värd sex poäng. Med det sagt; Garappolo är en utmärkt game manager och det lär behövas i den här outingen.

2. Broncos har sett bedrövliga ut i red zone och får man inte ordning på detta debaclet snarast kommer åtgärda kommer fortare än du anar. Hackett har i veckan adderat en supervisor till sig själv för vissa beslut. Hhmm.

3. 49ers snittar 18,5 poäng med ett snitt av 352 totala yards. 49ers kommer garanterat springa mycket med bollen och de har snittat 182,5 yards på marken till dags dato.

4. När skall det släppa för Broncos? De kan inte vara så här svaga i red zone som de varit. Det måste förändras. Helst igår. Det kan inte gå fler matcher, utan att de gör poäng när de är i red zone.

5. Broncos defense har skött sig. De är stabila. De tillåter till dags dato bara 13 poäng i snitt.

6. 49ers defense å sin sida har det som krävs för att vinna i afton. De är duktiga på marken och i sin secondary, vilket gör att Broncos och Wilson måste "prickskjuta" sina löpningar och pass för att ta yards framåt.

Jag hoppas Broncos lyfter sig, annars blir det en tung inledning för nye HC och även för QB Wilson. Det finns en enorm potential här, men det måste börjas göras poäng NU.

Jag tror det här bli en defensiv outing, eftersom ingen av lagen har råd att förlora. Jag tar U44 gjorda poäng framåt till oddset 1,92 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip