Browns vs Giants. Två lag som är i olika faser för tillfället. Browns har haft en lång rebuild, men spelade suveränt bra under 2020 och tog tog till slutspel. QB Mayfield var klart uppåt under fjolåret och levererade som en NFL Draft pick nr 1. HC Stefanski har fått ihop alla ”stjärnor” till en enhet, där alla spelar för varandra. Browns kommer får till slutspel i år oxå. Troligen rätt långt om alla storspelare får vara skadefria.

Giants då? Ja; generellt har New York (inklusive Jets) stora bekymmer med att få bra spelare att ”andas” under ”Bright Light, Big City”. Det passar inte alla att spela i New York. Du är ständigt påpassad. MEN om du lyckas, då är du ”grön” för livet i NY. För Giants har det varit dålig management (även Jets), men det finns kvalitetspjäser i truppen. Det krävs bara att det är hela och fräscha. QB Jones är inne i en ”proof-season”. Han måste visa att han är Giants skipper för en lång tid framåt. Jag är dock tveksam till det. Hoppas jag har fel. Giants kan nå slutspel om de får ordning på sin defensiv. Den var sorglig 2020 och måste verkligen lyfta sig om de skall vara nära slutspel…

I afton möter man Browns borta och jag har svårt att se dem vinn matchen. De måste dels få ordning på sin egen offensiv plus orka stå emot Browns.

Jag spelar U35 poäng i matchen hos bet365 .com till oddset 1,90.

Värt att notera:

1. Browns kommer spela med QBs Lauletta och Keenum. Mayfield vilar. Reserv-QBs såg starka ut i preseason-game 1. Långa drives. Bra playcalling. Vinst!

2. Giants offensiv var märkbart svag. Nu kommer QB Jones spela ett par snaps för att få känna på det igen. Kruxet är dock att deras nyckelspelare är skadade alt vilar. Djupet i offensiven finns inte där just nu.

3. Browns defensiv är en fröjd att se på. De har sådan djup på många delar i sitt försvar, vilket gör att B- och C-lina ständigt är på tå. Jag är inne på att Browns kommer stå upp bra mot Giants i afton.

4. Giants defensiv har som sagt mycket att bevisa. De kommer testas i afton, men jag ställer mig frågande till om de ens når upp till preseason-höjder. Jag tvivlar.

Jag spelar på en ”low scoring game” och tar spelet U35 gjorda poäng i matchen till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip