SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Burnley tar emot Chelsea på lördagen.
Mitt speltips: Asian -1 på bortalaget. Spelet sitter om Chelsea vinner med 2+ mål. Push och pengarna tillbaka på uddamålsseger. Förlust om Burnley nyper poäng.
1.90 hos bet365 .

BrunkarBurnley känns tunna den här säsongen. Tycker de varit svaga ett par säsonger men att de sprungit lite väl bra. Truppen är verkligen inget extra egentligen och de har inte fått någon utdelning på sitt primitiva spel hittills.
0-1-4 och 3-9 i målskillnad trots ett inte alltför mördande schema. Näst lägst xG-siffra i ligan och jag blir förvånad om det inte blir kontraktskamp in i mål.

Chelsea har blandat och gett hittills. Värvade som bekant stort under sommaren, men har inte fått det att lossna riktigt i ligan. I veckans CL-match mot Krasnodar såg det dock riktigt bra ut. Vann med 4-0, vilket hade kunnat vara större siffror. Truppläget är bra och det finns många alternativ för Lampard att laborera med. Senast satt Pulisic, Kante, Mount, Abraham, Christensen, Giroud och James på bänken. Skulle tro att åtminstone två-tre av dessa går in i elvan med fräscha ben här. Viktigt med tanke på att det bara blir två vilodagar.

Borde rimligtvis bli bättre ju längre säsongen går. Klart det tar ett tag för nyförvärven att hitta rätt tillsammans, men det råder inga tvivel om att det är klasspelare som plockats in. Lämplig uppgift här att rida vidare på en rätt okej vecka med en pinne på Old Trafford (0-0 förra helgen) och bra CL-resultat. I kommande CL-matchen är det "bara" Rennes, dessutom på hemmaplan och på onsdagen. Så tror inte den matchen finns i tankarna riktigt.

Tror Burnley kommer få det svårt att skapa målchanser och göra mål igen. Chelsea borde ha riktigt bra chans att vinna här och om de väl tar ledningen borde det dyka upp möjligheter att kontra in fler mål.

0-2 eller 1-3?

This is the stats tab
This is the post tip