Liverpool åker nordöst ut för att åtta mil senare vara framme i Burnley. Det är där de ska försöka fortsätta med att vara felfria i Premier League.

Burnley var så nära att få lämna planen mot Wolves som vinnare, men straff emot sig och 1-1 var ett faktum i slutsekunderna.
En poäng borta mot Wolves är ändå ett bra resultat och något laget kan bygga vidare på. Planen för Burnley i den här matchen kommer vara att stå lågt och inte ge Liverpool några ytor. Kan inte spela för aggressivt utan handlar om att hitta rätt balans -något som Burnley är skickliga på.

Liverpool tog en komfortabel seger mot Arsenal på Anfield förra helgen. Klopps lag var en nivå bättre och hade 25 avslut, dock endast fem på mål. Arsenal var för naiva i kombination med deras defensiva brister. Burnley kommer inte utmana Liverpool som Arsenal gjorde i offensiven men Burnley kommer vara bättre i sättet att spela försvarsspel för det är spelarna vana vid.

Liverpool är enda laget som står på fullpott och trots det tycker jag inte de har sett så lysande ut. De gör det de ska för att vinna men inget extra - framförallt på bortaplan. Skottäcken från Burnley räknar jag med att vi får se några stycken och att få iväg åtta skott på mål på bortaplan mot ett fungerande försvar är sannerligen ingen enkel uppgift.

Jag spelar Liverpool under 7,5 skott på mål @1.61 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip