Man City gästar Burnley på onsdagen.
Mitt speltips: Man City vinner och håller nollan i matchen.
1.77 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Ingen har väl missat att Man City varit extremt bra bakåt den här säsongen. Tolv hållna nollor på 20 matcher. Bortser vi från smällen mot Leicester i början av säsongen där de släppte in fem mål har de åtta insläppta på 19 matcher. Otroligt imponerande. Diaz har kommit in i mittförsvaret på ett extremt bra sätt och laget har även förmågan att försvara genom att bara hålla i bollen med sitt passningsspel. Klart lägst expected goals against i hela ligan.

Vilade en hel del spelare mot Sheffield United och bör här kunna ställa ett riktigt starkt lag på banan. Kevin de Bruyne som bekant out, men i övrigt ett okej skadeläge. Offensiven bör vara tillräckligt stark för att såra Burnley trots att KDB missar matchen. Foden, Cancelo, Jesus, Gundogan, Mahrez, Silva m.fl. finns att tillgå.

Ställs här mot ett passande motstånd enligt mig. Burnley har misslyckats att näta i elva av 20 PL-matcher. Har bara lyckats göra 13 mål hittills. Kan väl inte säga att de har något vidare anfallsspel mer än fasta situationer och långa bollar på stora och starka forwards. Skapade knappt något av värde mot Chelsea i söndags. Matcherna kommer dessutom tätt just nu och redan på lördag har de en viktig match mot Brighton. Kanske finns ett par ögon riktade mot den sexpoängaren för en trupp som inte är superbred.

Tror Man City är tillräckligt bra för att ha så pass mycket boll att de begränsar Burnleys antal hörnor/offensiva frisparkar till ett minimum. Hanterar Peps gäng bara dessa lägen ska de ha en stor chans att hålla nollan igen här. Möter Liverpool i helgen och vid eventuell ledning tror jag Man City kommer ägna mycket tid åt att rulla runt bollen och låta Burnley jaga. Kan se framför mig att City tar en betryggande ledning och att det sedan blir lite pyspunka på matchen med ett Burnley som skiftar fokus mot lördagens Brightonbatalj.

1,2,3-0 till Man City?

This is the stats tab
This is the post tip