Speltips: Leicester asian -1,5 till 2.375 hos bet365.
—-
Burton tar emot Leicester i första rundan av ligacupen. Leicester, som vill studsa tillbaka till Premier League omgående, ställs mot ett Burton som förlorade sin första match i Ligue one.

Leicester har inför den här säsongen tagits över av Pep Guardiolas tidigare assisterande tränare Maresca Enzo. Och har man jobbat under Pep spelar man en viss typ av fotboll, så det är en enligt mig en spännande rekrytering av Leicester.
Man lyckades vända och vinna i premiären av the Championship mot Coventry, och det jag tog med mig från den matchen var att en hel del etablerade spelare startade på bänken. Iheanacho, Daka, Castagne, Justin och Albrighton startade alla vid sidan av, och jag förutsätter därför att samtliga startar denna match.

Tror stenhårt på ett starkt Leicester-lag

Burton hamnade på den under halvan av Ligue one förra året och väntas landa där även i år, så det är inget superlag Leicester ställs mot.

Jag tror Leicester mycket möjligt kan ha något fint på gång med sin nya tränare och man har även fått behålla en hel del av sina spelare som ska kunna vara bra i Championship.

Nu väntas som sagt samtliga av dem spelare jag nämnde starta i denna cupmatch. Det ska kunna vara tillräckligt bra och lite till för att besegra Burton, trots att det är på bortaplan.
Dessa spelare behöver visa framfötterna i en sådan här match, och det tror jag man gör mot ett svagt Burton.

Mitt spel blir därför Leicester asian -1,5 till 2.375 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip