På Estadio Ramón de Carranza spelas ett ångestmöte, eller ett så kallat sexpoängsmöte, då Cadiz tar emot Eibar i botten av den spanska La Liga tabellen. Båda lagen är än så länge på säker mark, där Eibar på grund av målskillnad ligger ovanför nedflyttningszonen medan Cadiz ligger precis ovanför med tre poäng fler i tabellen. Båda lagen har usel form med förluster och kryssmatcher bakom sig. Ändå ser marknaden Eibar som en liten favorit till seger. För mig är detta ett vidöppet möte.

Trots en pigg start av Cadiz, som tog några stora vinster tidigare under säsongen, har de tappat formen och befinner sig på en femtonde plats i tabellen. Totalt har det blivit bara en poäng från deras sju senaste matcher och den poängen kom i bortamötet mot Barcelona, i den nästsista matchen. Sedan besöket på Camp Nou så har Cadiz mött Real Betis och där var det mycket nära att de återigen tog poäng, men ett sent vinnarmål av Juanmi förstörde festen. Efter matchen sa tränaren Cervera till den spanska pressen att han ändå var nöjd med spelet men att Cadiz fortsätter att ha ett stort problem när de väl har erövrat bollen.

Lika illa har det gått för kollegan Jose Luis Mendilibar, som trots misslyckanden med att slå Huesca, Elche, Real Valladolid och Osasuna under de senaste veckorna är kvar som Eibars tränare. Det är ett mycket tufft schema som väntar Eibar efter denna match, så laget är i vilket fall som helst väldigt illa ute. Laget har ingen vinst på de åtta senaste matcher. Vi får gå tillbaka till november 2020 för att hitta en bortavinst. Just bortaspelet har svikigt dem med tre förluster på de fyra senaste bortamatcher.

Cadiz lyckades slå Eibar med 2 - 0 i säsongen första möte borta på Estadio Municipal de Ipurua. De har tre poäng före Eibar i tabellen där båda lagen har en dålig form. Eibars insatser i de senaste bortamatcher har varit under all kritik. Så jag kan inte se Cadiz som en underdog. Därmed lägger jag ett spel på en Cadiz seger på asiatisk handikapp 0, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir alltså en förlust vid en Eibar bortaseger och vinst vid en rak Cadiz seger i matchen.

Speltips Cadiz - Eibar:
1 asian 0 (samma som Cadiz draw no bet) - odds 2.25 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Alfonso Espino, Marcos Mauro, Cala, Isaac Carcelén, Alberto Perea, Álex Fernández, José Mari, Salvi Sánchez, Alvaro Negredo & Ruben Sobrino.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Eibar:
Marko Dmitrovic, Alejandro Pozo, Paulo Oliveira, Anaitz Arbilla, Esteban Burgos, Pedro Léon, Pape Kouli Diop, Eduardo Expósito, Bryan Gil, Sergi Enrich & Kike.
---

This is the stats tab
This is the post tip