Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio Nuevo Mirandilla där Cadiz gästas av Getafe. 1x2-oddsen känns relativt nyktra då detta är ett nästan vidöppet möte mellan två lag som till varje pris vill undvika bottenträsket. Cadiz har en poäng mer och ligger en placering högre i tabellen än Getafe - som har lika många poäng som Almeria, som är på en nedflyttningsplats.

Cadiz har rest sig och spelat bra på sistone. Det har blivit sju poäng på de fyra senaste omgångar. Bakom sig har de ett mållöst resultat mot Real Sociedad. Dock fattades det knappast chanser i mötet, som borde ha slutet med en hel del mål. Bottenstriden i La Liga är extremt jämn. Däremot innebär inte detta att Cadiz kommer vara försiktiga i mötet. Tvärtom. Här har de en gyllene chans att ta avstånd och peta ner en av konkurrenterna.

Egentligen är det samma mentalitet och inställning hos tränaren Quique Sanchez Flores och hans Getafe. Formen är fin med bara ett nederlag på de fem senaste omgångar. Under den tiden har Getafe plockat åtta pinnar - med segrar över Valencia och Girona. Anfallaren Enes Ünal nätade två gånger om, samt att kompisen Borja Mayoral också hittade nätmaskorna mot Girona. Dock släpptes det in två mål bakåt också. Försvaret är inte helt stabilt.

Eftersom båda lagen har anfallsvapen i massor och försöker sig på att spela en offensiv fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Inget av lagen har direkt försvar i världsklass heller. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen, till ett odds som är för bra för att motstå.

Speltips Cadiz - Getafe:
Båda lag gör mål. Odds 2.40 hos Lucky Sports.

---
Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen, Luis Hernandez, Fali, Alfonso Espino, Theo Bongonda, Gonzalo Escalante, Ruben Alcaraz, Ruben Sobrino, Sergi Guardiola & Roger Marti.

Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Djene, Domingos Duarte, Omar Alderete, Damian Suarez, Cristian Portu, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Munir El Haddadi, Borja Mayoral & Enes Unal.
---
This is the stats tab
This is the post tip