Speltips: Cadiz - Mirandes

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2020-01-15 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga 2
Odds: 1.95
Tips: 1
Spela på Speltips Cadiz - Mirandes
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

I den spanska andra divisionen, officiellt kallad för La Liga 2, tar ettan i tabellen Cadiz emot Mirandes, som inför matchen är på en nionde plats. Efter 22 spelade omgångar skiljer det 12 poäng mellan lagen. Det visar tydligt vilket som är det bättre laget. Efter en strålande start på säsongen, där Cadiz har spelat helt fantastiskt, har de på sistone hamnat i en liten svacka. Marknaden har reagerat på detta alldeles för starkt och höjt oddset på att Cadiz tar samtliga tre poäng till ett attraktivt odds.

Rent krasst har Cadiz endast en vinst på de fem senaste ligamatcher. Motståndet har ändå varit bra. Viktigaste av allt är att Cadiz trots de uteblivna poängen har spelat en attraktiv fotboll. De är väldigt svåra att göra mål på och har släppt in minst mål i ligan, tillsammans med Huesca, nämligen 19 mål. Framåt har det blivit 31 mål så de gör allt för att vinna sina matcher, vilken givetvis inte alltid går. Hemmastatistiken är grym med sju segrar, två kryss och endast en förlust - så de har en stor chans till seger.

Mirandes har blandat och gett under hela första halvan av säsongen. Stundtals gör de riktigt bra matcher, för att sedan inte alls kunna leverera i nästa möte. Efter två raka segrar mot Huesca och Girona nyligen fick de spela hemma mot Racing Santander, som ligger näst sist i tabellen. Då blev det mållöst. Mirandes har försvarat sig bra på sistone. Dock har motståndet varit enkelt. När de har fått möta tuffare motstånd, som tabell tvåan Almeria, blev det förlust med 1 - 3 på bortaplan. Så det är upp och ner.

Bortaspelet hos Mirandes är deras akilleshäl eftersom de har förlorat hälften av matcherna. Som om det i sig inte var nog har Mirandes släppt in två mål per match, i snitt, på bortaplan. Mål bakåt blir det även mot Cadiz, som själva är starka i försvaret och svåra att göra mål på. Med dessa förutsättningar ska Cadiz klara av att hitta tillbaka till den vinnande banan och ta samtliga poäng i kampen om en direktplats till den spanska La Liga. Marknaden är för generös med nästan dubbla pengar för utfallet.

Därmed finner jag värde i oddset 1.95 på en Cadiz seger och lägger ett spel på en rak etta i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365.
  Cadiz - Mirandes
Spela på Speltips Cadiz - Mirandes Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 13 Januari 2020 - 20:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming