Cagliari fick en tung start på säsongen då Rolando Marans mannar föll i hemmapremiären hemma på Sardinien med 0-1 mot Brescia. Generellt sett är dock sardinerna starka hemma på ön men i den andra omgången är det sannolikt att Cagliari stöter på nya problem då Inter kommer besök. Noterbart är att Nicolò Barella, som var Cagliaris bästa spelare förra säsongen, inför den här säsongen lämnat för just Inter. Däremot har Radja Nainggolan gått i motsatt riktning.

Cagliari har första-målvakten Alessio Cragno och fjolårets skyttekung Leoandro Pavoletti på skadelistan. Något som lett till att Cagliari värvat in Giovanni Simeone från Fiorentina och Robin Olsen från Roma under veckan. Den nya duon lär dock inte komma till spel redan på söndag.

Inter imponerande under försäsongen och Antonio Conte fick en perfekt start på säsongen då Lecce krossades i hemmapremiären med 4-0. Nyförvärv som Nicolò Barella, Romelu Lukaku och inte minst Stefano Sensi såg fina ut samtidigt som Antonio Candreva såg som pånyttfödd ut. Under veckan har även Alexis Sánchez anslutit sig till Milano-klubben.

Ett harmonisk, i grunden mer kompetent och skadefritt Inter bör ses ha goda chanser att göra någon kasse på Cagliari som får klara sig utan första-målvakten Alessio Cragno. I fjol fick Inter stryk på Sardinien med 1-2, men dessförinnan hade I Nerazzurri fyra raka segrar där Inter gjort minst två mål framåt.

Inter över 1,5 mål till 1,75 hos Unibet är taget. Lukaku löser biffen?

Unibet och bet365 livestreamar matchen.

/ F0rza

This is the stats tab
This is the post tip