Men det här borde väl kunna bli kul, tänker jag. Och tänkte väl berätta varför också.

Det är inte många lag i världen som på riktigt behärskar det galanta 3-5-2 tänket. Juventus och Italienska landslag har varit mästare på det, men sedan tunnsått på senare år. Men vissa försöker ändå, ofta med sviktande resultat. Och två av dessa ska nu mötas i Wales, Cardiff och Burton.
3-5-2 har ju en tendens att bli istället bli 5-3-2 när ett ett sämre lag möter ett bättre, men Cardiff lär ju knappast tänka så mot ett sjukdomsdrabbat Burton och Burton har visat gång efter annan under säsongen att de verkligen försöker sig på att bemästra 3-5-2 som den offensiva uppställning det kan vara om man så vill.
Men, det är ju bara att titta i tabellen för att se hur det går för de bägge lagen. Mycket vilja men mindre kunnande.

Cardiff kommer till matchen helt skadefritt och då har man i mina ögon, faktiskt, en klart bättre elva än vad den där 18:e platsen speglar laget nu innehar.
Men det normalt ganska så pålitliga hemmalaget har fallerat alldeles för ofta på hemmaplan hittills den här säsongen, vilket borde ge Burton en del hopp inför den här matchen.
Ett Burton som ska sägas under veckan bara har haft tillgång till 11-12 spelare då de varit sjukdomsepidemi i truppen. Ett klart plus för hemmalaget här alltså som inte är i närheten av dessa bekymmer.

En bra dag, då allt stämmer. Då kan Cardiff lösa den här linan på egen hand på ett slitet Burton.
En normal dag, så som de stapplat sig fram på hemmaplan, då kan Burton absolut störa hemmalaget. Och då inte genom att komma hit för att spela 0-0.

En sista grej, bara:
Cardiffs sex senaste:

Bristol C v Cardiff 2-3
Cardiff v Fulham 1-2
Cardiff v Aston Villa 1-0
Brentford v Cardiff 2-2
Cardiff v Barnsley 3-4
Cardiff v Wolverhampton 2-1

Fem av sex över 2,5-linan.
Det där 3-5-2 systemet både levererar och icke levererar.
Nu får vi två liknande. Till över dubbla degen så måste jag tro att Cardiffs trend håller i sig då ...

This is the stats tab
This is the post tip