Speltips Cardinals-Chiefs

Cardinals tar emot Chiefs i preseason game 2. Notera att det enkom är tre matcher i årets preseason, vilket innebär att game 2 är relevant för att testa sina starters över en lite längre tid i matchen. Cardinals HC Kingsbury har inte berättat hur han kommer matcha sina spelare ännu, men räkna med minst en halvlek för de bättre spelarna. Respektive lags QB1 kommer inte spela mer än max ett par snaps. De kommer sparas. Det innebär att Cardinals Murray och Chiefs Mahomes kommer bli en non-factor i den här outingen. Därför har jag gnuggat lite runt de quarterbacks som finns kvar att välja på i respektive lag och min idé är att Chiefs vinner den här outingen, men att det blir ganska tajt.

Jag kommer spela Chiefs -3 till oddset 1,91 hos Nordicbet.com.

Värt att notera:

1. Chiefs har en "win-now" trupp. De har kanske ligans bästa QB i Mahomes, kanske ligans bäste TE i Kelce, kanske ligans snabbaste WR i Hill. Chiefs måste vara en stark kandidat till Super Bowl-final i år från AFC. Inför årets säsong har laget gått all in på att förstärka fjolårets svaghet dvs. den offensiva linan. De har adderat toppspelare som Orlando Brown, som Joe Thuney för att nämna några och sedan har de plockat in rookies i form av monstret Trey Smith som RG och en av de bättre centrar som fanns i årets draft; Creed Humphrey. Chiefs kommer bli svårslagna i år; sanna mina ord.

2. Inför den här outingen kommer vi som sagt att få se fler starters än senast. Det Chiefs har som inte Cardinals har är djupet i sin trupp och framförallt en relativt stark QB-backup i form av Chad Henne. Nu tror jag att QB3 och 4 dvs Gordon och Buechele får spela en del, men Henne kommer testas. Det borde innebära mer positiva yards framåt än Cardinals QBs även om QB2 Colt McCoy är duglig. Jag säger fördel Chiefs här.

3. Snacket från training camp har berättat om två spelare som verkligen levt upp sin "hype" innan draft day och det är framförallt Smith och Humphrey. Tongångarna från Chiefs camp berättar att management är löjligt nöjda över dessa två game changers. Vi fick se en hel del av Smith, när han sköljde över 49ers spelare i game 1. Center Humphrey har inte gjort ett fel till dags dato och det kommer betala sig positivt för Chiefs under årets resa mot Super Bowl.

4. Cardinals då? Som sagt; de är inte i "win-now-mode", däremot har de säkerställt riktigt bra spelare i offensiven som i defensiven. De kommer bli ett slutspelslag, men frågan är hur långt de räcker därifrån? Idag är jag övertygad om att de kommer testa flera av sina spelare initialt; allt för att få känna på hur nära säsongsstart de är.

Speltipsen har rullat på bra under preseason hittills och det känns riktigt stabilt. Patriots underspel igår kändes riktigt skönt att sätta. Som sagt; Chiefs är det bättre laget och jag kommer spela Chiefs -3 till oddset 1,91 hos Nordicbet.com.

/RoloMartins

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Cardinals-Chiefs
Spela på Speltips Cardinals-Chiefs
RoloMartins - 20 Augusti 2021 - 09:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming