Ettan synas till 1.95 hos MrGreen .

Senaste mötet:
Ternana - Carpi 0-0

Serie B
9 Carpi 31 11 11 9 26:34 -8 44p
22 Ternana 32 4 15 13 44:58 -14 27p

Carpi hemma:
7-5-3 19:15

Form:
O,O,V,V,F

Senaste match:
Palermo - Carpi 4-0

Ternana borta:
0-6-10 22:38

Form:
F,V,O,F,O

Senaste match:
Ternana - Frosinone 0-0

Serie B är en oerhört jämn serie och således svårtippad liga. Men jag tycker mig ändå ha hittat en befogad favorit till ett spelvärt odds!

Carpi gör sitt andra raka år i Serie B, säsongen 2015/2016 spelade de rödvita i Serie A. Carpi positionerar sig precis bakom topp 8 och playoff-platserna - tre poäng upp till Parma som innehar den sista playoff-platsen i skrivande stund. Formen är relativt god, i synnerhet på hemma på Sandro Cabassi där Carpi har nio matcher utan förlust. Det blev dock förlust senast mot Palermo på resande fot med klara 0-4, men det ska sägas att bortamatchen på Renzo Barbera är en av de tuffare i Serie B. Utmärkt läge att studsa tillbaka här när tabelljumbon gästar.

Ternana ligger sist i Serie B åtta poäng upp till säker mark, med andra ord talar det mesta för att det blir spel i tredjedivisionen till hösten för Terni-klubben. Gästerna kommer från en stark insats i söndags - 0-0 hemma mot topplaget Frosinone. På bortaplan har dock Ternana haft det betydligt tuffare, inte en enda seger har laget noterats för på sina 16 bortamatcher. Givetvis under all kritik! Ynka en poäng har inkasserats på de åtta senaste bortamatcherna.

Belloni (11/0) och Mbakogu (21/6) är skadade i hemmalaget, medan Brosco (18/0) är avstängd efter hans gula kort senast mot Palermo. Nigerianen Mbakogu är ett litet tyngre avbräck, men Carpi har klarat sig helt okej utan honom med Serie A-meriterade Melchiorri längst fram i de tre senaste matcherna.

Det går inte att bortse från gästernas katastrofala bortaspel. På hemmaplan ska Carpi vara numret större och det här är en match som måste vinnas för kunna utmana om några playoff-platser. Ettan runt dubbla pengen känns helt klart värt att testa!

Tippar 2-1, vad tror ni?

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip