Extremt formstarka Atletico Madrid åker till Balaidos för att ta sig an Celta Vigo i den spanska La Liga. Celta Vigo har säkrat lite mark och tagit sig bort från bottenträsket medan Atletico Madrid spelar för att försvara sin tredje plats i tabellen. Marknaden anser att Atletico Madrid borde vinna mindre än varannan gång. Detta förvånar mig verkligen, även om Celta Vigo har spelar bra. Med det spelet och de resultaten som Atletico Madrid har presterat ska de vara givna favoriter till att plocka alla poäng.

I grevens tid vaknade Celta Vigo till liv och tog två starka segrar mot Alaves och Real Sociedad - som är två formsvaga lag. Celta Vigo klarade av att spela bra i ytterligare en match, när mästarna Barcelona kom på besök, där det blev 2 - 2. Sedan tappade Celta Vigo det igen. Det blev en storförlust mot Mallorca med hela 1 - 5 och senast blev det kryss, 1 - 1, mot Betis, i en match där Celta Vigo endast hade ett skott på mål. Betis missade massvis av chanser och borde ha fått med sig samtliga tre poäng.

I Betis matchen drog mittbacken Nestor Araujo på sig ett tionde gula kort för säsongen, vilket innebär att han missar matchen mot Atletico Madrid. Han är en nyckelspelare som endast har missat två matcher denna säsong för Celta Vigo. Det är ett rejält avbräck i ett Celta Vigo lag, som har haft stora bekymmer med sin defensiv. Atletico Madrid å andra sidan har ett av världens bästa försvar. Därutöver har Atletico Madrid också fått igång anfallsspelet ordentligt som producerar stort och gör en massa mål.

Till denna match saknar Atletico Madrid anfallarna Diego Costa på grund av avstängning samt Joao Felix på grund av en skada. Angel Correa och Alvaro Morata, samt alla mittfältare, är fullt kapabla till att göra en massa mål ändå för laget.

Sedan omstarten har Atletico Madrid kryssat i tuffa bortamatcher mot Athletic Bilbao (1 - 1) och Barcelona (2 - 2), samt vunnit mot Osasuna (5 - 0) och Levante (1 - 0). På hemmaplan har det bara blivit segrar mot Valladolid, Alaves och Mallorca senast, där det blev hela 3 - 0. Det är väldigt starkt av Atletico Madrid att göra mål i dessa samtliga matcher, speciellt på bortaplan och det är jag helt övertygad om att de även gör mot Celta Vigo. Därmed blir det ett spel på en rak Atletico Madrid seger i matchen.

Speltips Celta Vigo - Atletico Madrid:
2 - odds 2.14 hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Joseph Aidoo, Jeison Murillo, Jorge Saenz, Lucas Olaza, Fran Beltran, Okay Yokuslu, Brais Mendez, Iago Aspas & Fedor Smolov.

Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, Jose Gimenez, Stefan Savic, Renan Lodi, Marcos Llorente, Koke, Thomas Partey, Saul Niguez, Angel Correa & Alvaro Morata.
---

This is the stats tab
This is the post tip