SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Balaídos tar Celta Vigo emot Barcelona i den spanska La Liga. Efter att ha precis klarat sig kvar i La Liga förra säsongen har Celta Vigo inlett ligan piggt, där de har två kryss och en vinst. Det är inga topplag som har stått för motståndet ännu och speciellt inte ett lag av Barcelonas kaliber. Det blev en drömstart för Koeman och hans Barcelona på Camp Nou, där de vann stort mot formstarka Villarreal. Med det spelet som Barcelona visade upp ska de ha goda chanser till att upprepa succén igen.

Celta Vigo kammade hem 37 poäng förra säsongen, vilket är bara en (!) poäng mer än Leganes - som åkte ur La Liga. Några större förstärkningar har det ännu inte blivit av denna säsong, där laget har inlett med ett mållöst möte borta mot Eibar, för att sedan vinna hemma mot Valencia och spela oavgjort mot Valladolid. Mötet mot Barcelona blir den fjärde matchen på 20 dagar. I den senaste matchen, där Celta Vigo bara fick till ett skott på mål mot Valladolid, såg spelarna lite trötta ut och fantasilösa.

Barcelona var allt annat än fantasilösa i sin premiär hemma mot Villarreal, där de hade en 4 - 0 ledning redan i pausvilan. Ansu Fati gjorde två fina mål i inledning, Messi satte en straff och det fjärde målet blev ett självmål. Anledningen till självmålet, vilket också är den allra största förändringen som den nya tränaren Koeman har gjort, är att Barcelona pressar högre upp i planen och har fler spelare i motståndarnas straffområde när de går till anfall. En som Sergio Busquets pressade Pau Torres till självmål.

Koeman visade också att han kan det här med försvarsspel. Barcelona försvarade sig ypperligt och stängde av alla ytor. Villarreal avfyrade endast ett skott på mål och två skott utanför. Därmed kunde Barcelona hålla nollan. Till denna match saknas målvakten Sergio Alvarez i Celta Vigo fortfarande. Det gör även målvakten Marc-Andre ter Stegen i Barcelona, som är skadad. Men ersättaren Neto gjorde en bra match, tillsammans med försvaret mot Villarreal och borde kunna upprepa den goda bedriften.

Barcelona satsar på att vinna spanska La Liga. Då ska det till en seger mot ett mittenlagen som Celta Vigo. Jag spelar på att Barcelona vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om Barcelona bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Barcelona asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Celta Vigo seger, pengarna tillbaka vid ettmåls seger för Barcelona (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Barcelona seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Celta Vigo - Barcelona:
2 asian hcp -1. Odds 1.92 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ivan Villar, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Joseph Aidoo, José Fontán, Hugo Mallo, Renato Tapia, Denis Suarez, Gabriel Veiga Novas, Iago Aspas & Emre Mor.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Neto, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Ansu Fati, Philippe Coutinho, Lionel Messi & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip