bet365 livestreamar matchen.

På Municipal de Balaidos har Celta Vigo en måste match att vinna när Girona, La Ligas formsvagaste lag, kommer på besök. Denna match måste Celta Vigo vinna främst för att hålla sig borta från bottenträsket. Celta Vigo får tillbaka sin absolut bästa och viktigaste spelare, Iago Aspas, som saknades rejält i förlustmatchen borta mot Atletico Madrid. Aspas har betytt extremt mycket för laget sedan hans återkomst och kommer vara viktig för att Celta Vigo ska ta samtliga tre poäng i matchen.

Iago Aspas drog på sig sitt femte gula kort i 3 - 1 vinsten hemma mot Real Sociedad och missade matchen borta mot Atletico Madrid, som Celta Vigo förlorade med 0 - 2. Varför han är så viktig? För att Celta Vigo har förlorat ett hav av matcher under tiden Iago Aspas var långtidsskadad. Så vad hände direkt när Iago Aspas, som är kreatören, hjärtat och skyttekungen i laget, kom tillbaka? Jo, Celta Vigo vann två matcher och spelare en match oavgjort. Se här:

La Liga: 7/4, 2019
Celta Vigo 3 - 1 Real Sociedad

La Liga: 3/4, 2019
Huesca 3 - 3 Celta Vigo

La Liga: 30/3, 2019
Celta Vigo 3 - 2 Villarreal

Att slå Real Sociedad och Villarreal hemma är mäkta imponerande.

Iago Aspas har själv gjort fem mål på dessa tre matcher och spelat fram till en del av de övriga målen. Framför allt har Iago Aspas höjt laget rejält, så utan hans vinnarskalle och kvalitéer i anfallsspelet blir det ganska chansfattigt framåt. Det såg vi ett bevis på när Celta Vigo mötte Atletico Madrid, som var skadedrabbade i försvaret. Bakåt släpper Celta Vigo in fortfarande en hel del mål, men det såg ändå helt okej ut i förlusten mot Atletico Madrid. De borde ändå klara att göra en bra prestation mot Girona.

När jag skriver att Girona har sämst form i La Liga så syftar jag på att de har fyra (!) förluster i rad. Det räcker inte att Cristhian Stuani har gjort 18 mål denna säsong, när laget släpper in en massa mål mot allt och alla. Se här de senaste fyra matcherna:

La Liga: 14/4, 2019
Girona 0 - 1 Villarreal

La Liga: 6/4, 2019
Girona 1 - 2 Espanyol

La Liga: 2/4, 2019
Atletico Madrid 2 - 0 Girona

La Liga: 29/3, 2019
Girona 1 - 2 Athletic Bilbao

Girona har alltså släppt in två mål mot Athletic Bilbao, Atletico Madrid och Espanyol. Endast mot Villarreal på hemmaplan klarade de av att inte släppa in fler än ett mål. Med den svaga formen och det svaga spelet i defensiven kommer det att bli oerhört svårt att stoppa ett hungrigt Celta Vigo som kommer att ge järnet och gå för en seger. Girona är helt enkelt för dåliga defensivt för att kunna stoppa Celta Vigo. Därmed finner jag ett stort värde i dubbla pengar på att Celta Vigo vinner matchen.

Själva oddset 2,00 på en rak etta i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Lucas Olaza, Nestor Araujo, Gustavo Cabral, Hugo Mallo, Okay Yokuslu, Stanislav Lobotka, Sofiane Boufal, Ryad Boudebouz, Iago Aspas & Maxi Gomez.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Girona:
Bono, Jonas Ramalho, Pedro Alcala, Juanpe, Raul Garcia, Patrick Roberts, Pere Pons, Aleix Garcia, Borja Garcia, Portu & Cristhian Stuani.
---

This is the stats tab
This is the post tip